Stranica 6 od 12 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 590

Tema: Intimni život uz majčinstvo

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj MarijaP prvotno napisa Vidi poruku
    V&NMama, isprazni inbox.

Zene, da je netko otvorio temu o tome da se namjerava ubiti jer ne moze placati kredit, biste li se hvalile kako ga vi bez problema placate?!

Pa zar nitko ne zna neki broj gdje bi se ljudi mogli javiti na neko savjetovanje?!

Svako malo se netko hvali na temi o odgoju u vjeri da je bio na duhovnim obnovama za supruznike pa kako su se povezali pa kako brak cvate..... Zar nitko ne moze staviti br tel ili link gdje se mogu javiti?!
    Stavila sam link na kojem odgovara seksologica. Ona ima ordinaciju u Zagrebu i uspješno rješava probleme. Ne znam smijem li staviti link na njene stranice jer je to reklama, ali ako uguglate njeno ime, otvorit će se.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Smiješ Ne smiješ jedino ako ti imaš financijske koristi od stavljanja tog linka.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ma da, tako je najlakše; kada ne možeš objasniti što smo to pogrešno razumjele, "preskačite moje postove".
    bezveze

Marija, vjerujem da Obiteljski centar ima ljude koji su spremni pomoći (oni su besplatni, zato njih navodim).
    Netko bi možda vjerovao Štulhoferu, a, kako vidimo, nekima bi Žuži bila osoba kojoj bi vjerovali...

edit: odgovarala sam Beti, anchie se (ko i obično ) ubacila...
    Posljednje uređivanje od apricot : 03.08.2011. at 11:39

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    jel ti to predlažeš skuliranoj da nađe nekoga s kim će se poseksat kad joj muža već nema?!

a bice nije skuzila,ne bi mi namjerno dodavala soli na ranu...eh,da je barem tu,ne bi se ja brinula za indukciju....

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku

Ovo sam pročiala nekoliko puta, pa još nekoliko i ne mogu vjerovati da si to napisala ili možda ne čitam dovoljno pa zato ne razumijem. Nadam se da shvaćaš koliko vrijeđaš ovom izjavom.
    Isto kao i zasad skulirana svojom izjavom o količini glupih, naivnih i slijepih žena na ovoj temi.

.
    a di sam ja napisala da govorim o zenama na ovoj temi??? referirala sam se na Trinin primjer o 'nevjerojatnoj' prici o nevjeri i varanju...
    i onda rekla da ne zelim i ja davat svoje primjere ali da eto vidim da ima puuno takvih zena -glupe,naivne,slijepe i eto ocito bez zenske intuicije...
    navela sam jedino u zagradama glavne zvijezde iz Kozjak filmica,necemo sad valjda diskutirat o njihovoj inteligenciji?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    statistike kažu kako muškarac u svakome satu 4 puta pomisli na seks.

....

a kod nekih je to ostao i zdrav razum koji svih tih 48 puta dnevno kaže: stani na loptu.
    Pa onda je samo pitanje koliko je jakog karaktera, ne?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Tema je bila - majčinstvo (roditeljstvo) i libido, pokretačica topica se našla u muci nakon rođenja djeteta, tijekom dugotrajnog dojenja i velike vezanosti za dijete njezina percepcija seksa se posve promijenila -nagore. Dakle, radi se o ključnom utjecaju djece na odnose među partnerima.

Nije ni prva ni zadnja kojoj se to dogodilo, mnogi brakovi su zapali tada u manje ili veće krize, većina se izvukla bez problema, neki i nisu.
    Dakle, ne radi se o zahlađenju onako, iz čista mira, već su se promijenile okolnosti, dijete je zauzelo prijestolje, a ona je jednostavno u to potonula.

Neke cure su joj dale dobre savjete, ja ću probati reći nešto što sam primijetila kod sebe, a i mojim prijateljicama se isto događa.
    Svima (većini) nas djeca djeca dođu na prvo mjesto, na tron s kojih ih nitko nikada neće skinuti i sve drugo se pomakne na listi prioriteta iza njih.

No, nakon nekog vremena, kad prođe ona pupčanom vrpcom još uvijek vezana faza, koja traje i nakon poroda, treba se potruditi, ali zbilja svjesno potruditi, ako ne ide spontano, da dvoje ljudi ponovno budu malo više partneri, a ne samo mama i tata.

Kad o tome pričam s prijateljicama, skužim da sve to najbolje uspijevamo ako djecu na neko kratko vrijeme, radi sebe i muža, malo "udaljimo"; netko ih ostavi kod bake i djeda na par sati ili dana, ili da prespava, ili ako je dijete malo, ranije ga stavi spavati, dok još ne vlada umor, uglavnom, djeca su nešto što sigurno nije afrodizijak, čak i pomisao na njih je destimulirajuća za libido i to je jednostavno tako.

Ima parova koji si priušte svake godine da samo njih dvoje, bez djece, na par dana, odu negdje na odmor i mislim da je to jako pametno.
    Ja još nisam došla u fazu da to mogu napraviti, najmlađa je još mala pa je nisam počela s nekim ostavljati duže, ali sigurno jednom hoću jer to i meni i mužu treba.
    Ovako, kad uspijemo starije poslati kod bake i djeda, a malu uspavati na vrijeme, upalimo svjećice po cijeloj kući, natočimo fino vino u još finije čaše, na youtubu nađemo mix glazbe koja nam paše, pijuckamo, ćaskamo satima i onda dalje kako već ide...
    jednostavno se prisilimo u početku da iskopčamo iz filma djecu i sve vezano uz njih i uz obveze, a kasnije si već ušao u novi film i sve ide svojim tijekom.

Ovo pišem pokretačici topica čisto da osvijesti činjenicu kako za sve u životu postoji vrijeme koje mu pripada i svemu se treba posvetiti u njegovom vremenu. Postoji vrijeme za djecu, vrijeme za posao, za tugu i veselje, pa tako i vrijeme koje dvoje ljudi treba posvetiti jedno drugome, samo za njih dvoje.
    Kad su ljudi samo duet takvo vrijeme lako i spontano nađu, na žalost, kad su tu djeca ona se nametnu, i čovjek ih zapravo uvijek nekako želi uza se, ali za spas ostalih bitnih dijelova svog života mora sam sklopiti scenarij i nekako stvoriti vrijeme i za partnera, uz majčinstvo ili usprkos njemu.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj MarijaP prvotno napisa Vidi poruku
    V&NMama, isprazni inbox.

Zene, da je netko otvorio temu o tome da se namjerava ubiti jer ne moze placati kredit, biste li se hvalile kako ga vi bez problema placate?!

Pa zar nitko ne zna neki broj gdje bi se ljudi mogli javiti na neko savjetovanje?!

Svako malo se netko hvali na temi o odgoju u vjeri da je bio na duhovnim obnovama za supruznike pa kako su se povezali pa kako brak cvate..... Zar nitko ne moze staviti br tel ili link gdje se mogu javiti?!
    Marija, imaš pravo
    (btw sigurno bi se netko javio da kaže kako je pokretač teme mogao biti pametan i ne uzeti kredit )

Beti, ja nisam bila uvrijeđena tvojim postom o čitanju knjiga, ali ga ne razumijem baš sasvim - ja sam baš iz knjiga stekla možda i preidealističan pogled na život i ljubav, pa sam ga morala malo i korigirati u susretu s realnim životom.
    Tako da - ili čitamo različitu literaturu ili je sve u oku čitatelja

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Trina to nije rekla. Nitko nije rekao da će muž ševiti okolo ako nema seksa u braku. Ne znam gdje si to pročitala.
    A kad se u trudnoći seks zabranjuje to je u krugu od metra oko cerviksa. Se razmemo?

Muškarci vole razmišljati o seksu i raditi ga. Sad idem tražiti link na istraživanje. Evo jedan:

http://www.cafe.ba/fun/39615_O-cemu-...m-o-seksu.html

Malo više treba čitati knjige pa će se proširiti slika o svijetu.

Naravno da muškarci rade, vladaju, odgajaju djecu, sviraju, spavaju, rade baš sve, ali I vole seks. Točka.
    Evo, izvukla sam taj post, pa bez obzira što baš nemaš volje objasni ako možeš što ta rečenica onda znači.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

ma da, tako je najlakše; kada ne možeš objasniti što smo to pogrešno razumjele, "preskačite moje postove".
    bezveze
    Što se više uči, vidi, čita, to se više zna o ljudima i svijetu oko sebe. Zar to nije istina?

To sam htjela reći, treba sebe nadograđivati. I otvoriti um novim stvarima. Po meni je to dobar savjet i žao mi je da se nitko nije javio tko je tako razumio.

Idem vidjeti da li se tko javio na anchinu anketu. Ja se ne mogu, jer mi muža nema idućih mjesec i pol.(Zato i pišem ovoliko, moram negdje frustraciju razbiti)

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, izvukla sam taj post, pa bez obzira što baš nemaš volje objasni ako možeš što ta rečenica onda znači.
    Možda je trebalo prije biti "više surfati i gledati tv"

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Idem vidjeti da li se tko javio na anchinu anketu. Ja se ne mogu, jer mi muža nema idućih mjesec i pol.(Zato i pišem ovoliko, moram negdje frustraciju razbiti)
    Onda piši kako to inače biva, ne trenutno. Dobro si mi to napomenula, idem dodati tu info.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa onda je samo pitanje koliko je jakog karaktera, ne?
    ili, koliko se od neandertalca i pitekantropa preobrazio u homo sapiensa.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ili, koliko se od neandertalca i pitekantropa preobrazio u homo sapiensa.
    bojim se da ipak govorimo o transformaciji čovjeka prije i nakon masovne proizvodnje kompjutera

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Kraj mojih troje djece sex bi izgledao misija impossible. Međutim, nije tako. Ja sam od onih žena kojima ne treba puno predigre(iliti nikako), tako da to zna biti vrlo zanimljivo. Najstarije dijete ode po kruh u trgovinu, srednje na sviranju, bebica spava , a mi začas gdje stignemo. Definitivno, nemamo sex svaki dan, ali imamo u prosjeku 4-5 puta sedmično. I istina je, što više i češće sex imaš, jača ti je i potreba za njim. Imam prijateljicu čiji muž rijetko želi da ima sex i ona pati zbog toga(navodno im je sex fantastičan, kada ga već bude)Također, imam druga čija žena rijetko je raspoložena za sex, i on pati, isto tako. Znači da smo MM i ja rijetki sretnici koji su se potrefili kada je u pitanju sklonost ka sexu. Ali mi radimo na tome(vidi se iz potpisa), ja sam na poslu, MM šalje poruku :Odi na tu i tu stranicu! Kad tamo super erotske slike, pa ga ja zovnem i kažem šta sad, a on meni da se organizujem, i tako, rasputimo djecu oko vremena mog dolaska sa posla, usput se još iznazivamo par puta i kažemo jedno drugome što bi radili jedno drugome, i onda sa vrata, ma ne treba ti dugo.
    Ili nekada, ujutro nakon tuširanja, uđem i pokažem MM šta sam obukla od donjeg veša, i samo ga poljubim u uvce, i kažem da je za njega, ako mu se sviđa. Pa hajde da mu se ne svidi, da vidim.
    Ima još bezbroj primjera, ali da idem u detalje
    Vremena za sex ima, kao i za sve ostale stvari osim djece: kladionica, kozmetičar, šoping, kafa sa prijateljicom, čišćenje kuće... Djeca nisu problem, već kvalitetna posvećenost i organizacija.
    Posljednje uređivanje od eris : 03.08.2011. at 12:24

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja sam odgovorila na anketu, ali nije mi bilo baš lako izračunati to za precizan odgovor jer se to iz mjeseca u mjesec mijenja, iz tjedan u tjedan, onako kako se mijenjaju okolnosti i raspoloženje.
    Nekad smo toliko zauzeti svim i svačim, ili je netko bolestan (uglavnom ja), ili nismo u dobroj fazi pa to bude jednom tjedno...
    kad smo na moru ili negdje sami, onda svaki dan,
    uglavnom, u nekom konstantnom prosjeku ispada tih par puta tjedno, rekla bih. Znam, znam, ne moram to objašnjavati, ali ne držim previše do diskrecije na tom području života jer se to tiče mene osobno i nije me briga ko čita, na nekim drugim temama više pazim (tipa sveki i sl.). Uglavnom, meni je to svaki dan puno previše (u sadašnjoj fazi života, šta će biti poslije, ne znam), može par dana zaredom ako je takav filing i okolnosti, a onda se "umorim" i treba mi malo predaha.

U nekim lošim fazama glede toga, znala sam sebe naći u mislima nakon seksa - OK, bilo je super, a još sam ga se uz to i riješila na par dana, sad će biti miran, ali šipak, evo njega opet sutra, samo je dobio inspiracijuLOL.

Dakle, ima faza i raspoloženja boljih i gorih iz kojih se onda izvlači taj neki matematički prosjek .

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Dala bih još koji savjet za poboljšanje sexulanog života, ali kao što Trina reče, ovaj forum je preopterećen, a ja važim za ozbiljnu i bogobojaznu ženu u okruženju
    Isto tako, poprilično je jasno da muškarce(muževe) više oduševljava dobar sex od dobrog ručka, dobre sofe, dobre fruzure, dobrih cipela itd. Nije da im je naj, naj, naj, ali je bitan, vrlo,vrlo bitan.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj eris prvotno napisa Vidi poruku
    Dala bih još koji savjet za poboljšanje sexulanog života, ali kao što Trina reče, ovaj forum je preopterećen, a ja važim za ozbiljnu i bogobojaznu ženu u okruženju
    Isto tako, poprilično je jasno da muškarce(muževe) više oduševljava dobar sex od dobrog ručka, dobre sofe, dobre fruzure, dobrih cipela itd. Nije da im je naj, naj, naj, ali je bitan, vrlo,vrlo bitan.
    i ja sam bogobojazna,
    ali sam svejedno dobra u striptizu, za po doma

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Vidiš, nismo ni mi baš svetice, uh, uh....

alef avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Isto tako, poprilično je jasno da muškarce(muževe) više oduševljava dobar sex od dobrog ručka, dobre sofe, dobre fruzure, dobrih cipela itd.
    A ja znam jednog koji veli: "Ne mogu se seksat u prljavoj kuci" pa ti kontaj

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

alef, alef... napasnice prljava!

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj alef prvotno napisa Vidi poruku
    ja bih imala odgovor na ovo, iste sekunde

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Nu, gle ti sad ovih napasnica.
    Idem vidjeti anketu.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj alef prvotno napisa Vidi poruku
    ajme, čudak!

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Onda njemu je čistoća N01, pa se treba posvetiti tome, zar ne?!

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I to, obući nešto sexi, crno, čipkano, uzeti krpicu u ruke, i u halter čarapama, u dobrom grudnjaku, čistiti ispod kauča, npr., dok on "mirno" u čistoj kući gleda utakmicu na TV....

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

e vidiš, nekim muškarcima je baš Davičova pralja uzbuđujuća.
    a halteri, čipke i takvi bakrači - totalno demotivirajući.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Istina ključno je ufurati se u atmosferu (ako se teško pokrenuti, odmaknuti od djece i slično).
    Meni čaša dobrog crnog vina čini čuda, a i za tlak nije loše.

Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

I to, obući nešto sexi, crno, čipkano, uzeti krpicu u ruke, i u halter čarapama, u dobrom grudnjaku, čistiti ispod kauča, npr., dok on "mirno" u čistoj kući gleda utakmicu na TV....
    Eris, Žužina nasljednice Moram si zbavit haltere :

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Istina ključno je ufurati se u atmosferu (ako se teško pokrenuti, odmaknuti od djece i slično).
    Meni čaša dobrog crnog vina čini čuda, a i za tlak nije loše.
    Istina, meni paše i crno i bijelo, to je najbolji put do mog...srca

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I onda neka netko tvrdi da ljubav ne ide kroz želudac.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

I onda neka netko tvrdi da ljubav ne ide kroz želudac.
    kakve sad veze ima ljubav sa seksom?!

alef avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    ajme, čudak!
    Haha, kontekst je bas prica oko Zuzinih savjeta, kako se treba dotjerat i muskarca docekati ono tip-top, jer njima nije bitno ako kuca nije uredna, vec da je zena spreman uvijek "dati"... I onda ide onaj gornji komentar

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Samo malo molim! Slažem se da ponekad i Davičova pralja zna biti interesantna. Treba biti inovativan, i zanimljiv, i to je to. Mene posebno pali MM kada nešto radi u bašti, pa onako crn, znojav, legne na travu, u bijeloj potkošulji, najobičnijoj i poderanih farmericama, i izgleda da mu nije ni do čega, a meni tad bude baš super,ha, ha,ha.
    Ma što ne otvoriste ovu temu ranije, taman sam se prošli mjesec uzbrinula što me ni nakon 16 godina veze ne popušta strast(istina druga je vrsta strasti u pitanju), i što mi je sex i dalje toliko fascinirajući. Sada smo u fazi egzibicionizma, a što starimo sve smo luđi.(inovativniji)
    Samo ponekad se zapitam, kada ostarimo, i to bude rijetko ili nikada, hoće li nam nedostajati, čime ćemo ispuniti taj naš ritual, tu priču o sexu, hoću li sa čežnjom gledati u mlade i dotjerane žene(MM sigurno hoće), da li uspomene na tjelesne kontakte mogu biti tako žive, kao na putovanja, ili dobre knjige????
    Do tada, ipak, nastavljamo sa prakticiranjem, prateći onu: Sve što možeš danas ne ostavljaj za sutra!
    Posljednje uređivanje od eris : 03.08.2011. at 15:40

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Meni nije jasno ak' se teta Žuži tako držala svih svojih savijeta kako to da ih nije uspjela zadržati...ostalo mi je u sjećanju da ih je bilo više.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Možda ih je mijenjala za bolje.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Sada smo u fazi egzibicionizma, a što starimo sve smo luđi.(inovativniji)
    ????

A Žuži, možda ih nije ni htjela zadržati, jednom je rekla da je uvijek mislila kako će novi muž biti biti drugačij i bolji, u početku je bio, ali se pokazalo kasnije da su joj nakon nekog vremena svi bili isti pa da ih nije ni trebala mijenjati. Tako je bar rekla, tko zna šta je zapravo bilo u njezinoj glavi.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Meni nije jasno ak' se teta Žuži tako držala svih svojih savijeta kako to da ih nije uspjela zadržati...ostalo mi je u sjećanju da ih je bilo više.
    A čuj, svoje principe i savjete je izgradila tek pod stare dane... Upravo iz životnog iskustva.
    Žuži je sve samo ne glupa.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ma ne mislim da je glupa, niti ne poznajem ženu....mene njeni savjeti dobro zabave...ima nešto i u tome što ona priča ali mi je malo pretjerano....meni to zvuči kao savjeti iz Cosmopolitana: kako ga osvojiti, kako ga zadržati, kako ga održati, što nikako ne smijete reći prije 250. spoja, nikako ne reći prva volim te jer muškarci na to pobjegnu glavom bez obzira, nemojte biti dosadne itd....od toga mi se uvijek dizala kosa na glavi.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Što me svrbe prsti u vezi Cosmopolitana, ali pec, pec, neću.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Beti3 reci, nisi valjda urednica .

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Bitno da ja i dalje imam pretplatu na cosmo.
    Zlu ne trebalo

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Inače imam doma negdje Žužinu knjigu s posvetom samo za mene.
    MM je jednom dobio od nje, poslom su se sreli.
    Moram je negdje iskopati, nemam pojma gdje je.
    Vidiš kako čovjek nije svjestan kakvo blago doma ima.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A nije te zasvrbilo to što je tm tražio posvetu od nje za tebe

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    A nije te zasvrbilo to što je tm tražio posvetu od nje za tebe
    Nije, gospođa je svim prisutnim muškima poklonila knjige s posvetom za ženu.
    Danas, nakon ove teme možda bih i sumnjala, mada u ono doba sam mu ionako stalno dala nije bilo brige da će drugdje tražiti.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Anemona, .

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Samo ponekad se zapitam, kada ostarimo, i to bude rijetko ili nikada, hoće li nam nedostajati, čime ćemo ispuniti taj naš ritual, tu priču o sexu, hoću li sa čežnjom gledati u mlade i dotjerane žene(MM sigurno hoće), da li uspomene na tjelesne kontakte mogu biti tako žive, kao na putovanja, ili dobre knjige????Do tada, ipak, nastavljamo sa prakticiranjem, prateći onu: Sve što možeš danas ne ostavljaj za sutra!
    hellou,fotic,kamera????? a jos kazes da si u fazi egzibicionizma....

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

I sad da kažem ono što mislim, tj. da je bolje čitati knjige nego Cosmopolitan, opet bi se netko našao uvređen, pa eto, neću reći.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 03.08.2011. at 20:11

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

I sad da kažem ono što mislim, tj. da je bolje čitati knjige nego Cosmopolitan, opet bi se netko našao uvređen, pa eto, neću reći.
    Možda nije stvar u onome što se čita nego u onome tko čita

Definitivno je edukativnije čitati cosmo, kakve knjige, tko to čita - ja imam pretplatu samo radi rubrike kako zadovoljiti svog muškarca da ne utekne sisatoj susjedi.
    Da postoji časopis Dobra žena, sigurno bih imala pretplatu i na njega.
    Od knjiga u obzir dolaze isključivo ona od samanthe iz seksa i grada (da dodatno saznam kako zadovoljiti svog muškarca) i kuharica (da ga zadovoljim i na tom području).

rastrgana sam između želje da saznam što je anemonin muž radio na potpisivanju žužine knjige i bojazni da ne ispadnem baba.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa Vidi poruku

rastrgana sam između želje da saznam što je anemonin muž radio na potpisivanju žužine knjige i bojazni da ne ispadnem baba.
    postavljao rasvjetu, čovjek je tehničar

Stranica 6 od 12 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •