Stranica 7 od 12 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 590

Tema: Intimni život uz majčinstvo

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Tema je bila - majčinstvo (roditeljstvo) i libido, pokretačica topica se našla u muci nakon rođenja djeteta, tijekom dugotrajnog dojenja i velike vezanosti za dijete njezina percepcija seksa se posve promijenila -nagore. Dakle, radi se o ključnom utjecaju djece na odnose među partnerima.

Nije ni prva ni zadnja kojoj se to dogodilo, mnogi brakovi su zapali tada u manje ili veće krize, većina se izvukla bez problema, neki i nisu.
    Dakle, ne radi se o zahlađenju onako, iz čista mira, već su se promijenile okolnosti, dijete je zauzelo prijestolje, a ona je jednostavno u to potonula.

Neke cure su joj dale dobre savjete, ja ću probati reći nešto što sam primijetila kod sebe, a i mojim prijateljicama se isto događa.
    Svima (većini) nas djeca djeca dođu na prvo mjesto, na tron s kojih ih nitko nikada neće skinuti i sve drugo se pomakne na listi prioriteta iza njih.

No, nakon nekog vremena, kad prođe ona pupčanom vrpcom još uvijek vezana faza, koja traje i nakon poroda, treba se potruditi, ali zbilja svjesno potruditi, ako ne ide spontano, da dvoje ljudi ponovno budu malo više partneri, a ne samo mama i tata.

Kad o tome pričam s prijateljicama, skužim da sve to najbolje uspijevamo ako djecu na neko kratko vrijeme, radi sebe i muža, malo "udaljimo"; netko ih ostavi kod bake i djeda na par sati ili dana, ili da prespava, ili ako je dijete malo, ranije ga stavi spavati, dok još ne vlada umor, uglavnom, djeca su nešto što sigurno nije afrodizijak, čak i pomisao na njih je destimulirajuća za libido i to je jednostavno tako.

Ima parova koji si priušte svake godine da samo njih dvoje, bez djece, na par dana, odu negdje na odmor i mislim da je to jako pametno.
    Ja još nisam došla u fazu da to mogu napraviti, najmlađa je još mala pa je nisam počela s nekim ostavljati duže, ali sigurno jednom hoću jer to i meni i mužu treba.
    Ovako, kad uspijemo starije poslati kod bake i djeda, a malu uspavati na vrijeme, upalimo svjećice po cijeloj kući, natočimo fino vino u još finije čaše, na youtubu nađemo mix glazbe koja nam paše, pijuckamo, ćaskamo satima i onda dalje kako već ide...
    jednostavno se prisilimo u početku da iskopčamo iz filma djecu i sve vezano uz njih i uz obveze, a kasnije si već ušao u novi film i sve ide svojim tijekom.

Ovo pišem pokretačici topica čisto da osvijesti činjenicu kako za sve u životu postoji vrijeme koje mu pripada i svemu se treba posvetiti u njegovom vremenu. Postoji vrijeme za djecu, vrijeme za posao, za tugu i veselje, pa tako i vrijeme koje dvoje ljudi treba posvetiti jedno drugome, samo za njih dvoje.
    Kad su ljudi samo duet takvo vrijeme lako i spontano nađu, na žalost, kad su tu djeca ona se nametnu, i čovjek ih zapravo uvijek nekako želi uza se, ali za spas ostalih bitnih dijelova svog života mora sam sklopiti scenarij i nekako stvoriti vrijeme i za partnera, uz majčinstvo ili usprkos njemu.
    Jako lijep post.
    Eto, ja sam malo čitala ovu temu i jučer napravila domaću zadaću Ima dobrih savjeta, treba isprobati razne kombinacije i nešto će upaliti. Pomalo svjesno radim na svom "problemu" i brzo ćemo se mi vratiti na staro.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa Vidi poruku
    rastrgana sam između želje da saznam što je anemonin muž radio na potpisivanju žužine knjige i bojazni da ne ispadnem baba.

Ma nije ništa pikantno.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj kljucic prvotno napisa Vidi poruku
    Jako lijep post.
    Eto, ja sam malo čitala ovu temu i jučer napravila domaću zadaću Ima dobrih savjeta, treba isprobati razne kombinacije i nešto će upaliti. Pomalo svjesno radim na svom "problemu" i brzo ćemo se mi vratiti na staro.
    ooo, baš mi je drago

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Kad umre Žuži (ako ijedna od nas to doživi), imat ćemo Nenu!

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    Nemoj uspoređivati neusporedivo, gdje sam ja od Žuži, svjetske žene s x ljubavnika, nekolicine ozakonjenih,
    do mojih godina prošla je sito i rešeto...vjerojatno se i sad seksa više od mene

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ljudi moji al ste se vi raspisali, baš mi je drago ! Puno sam lijepih i dobrih savjeta dobila i na svakom zahvaljujem, no manje više sve se svodi na isto - ako postoji problem treba ga priznat, iskomunicirat i naći načina za riješiti ga. Meni konkretno ovih dana krenulo . Ok baš je i ovulacija tu a za to vrijeme bi mogla vodit ljubav baš svaki dan. Uglavnom, razmišljala sam dosta, i samu sebe uvjeravam kako je seks sasvim ok, kako je u redu da uživam u njemu i kako trebamo naći više vremena mm i ja za intimnost, jednostavno odrediti dan(e) u tjednu za to i držati se toga jer inače..izgubiš se u obavezama, ovom, onom. I onda na kraju ostaneš i bez želje. Sinoć kad smo spremili bebača na spavanje, istuširali se, upalila sam svjećice, obukla novi linžeri (valjda se tako čita "lingerie", mm mi ga kupio nedavno u lisci, prekrasan) kao da vidim kako mi stoji i krenulo... Super je bilo, trajalo sat vremena čak . I da: pustila sam mužu na radiju hr 2 pa je usput slušao i prijenos kraja utakmice dinamo-helsinki. Baš sam sretna!

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj V&NMama prvotno napisa Vidi poruku
    .. Super je bilo, trajalo sat vremena čak . I da: pustila sam mužu na radiju hr 2 pa je usput slušao i prijenos kraja utakmice dinamo-helsinki. Baš sam sretna!
    sve mi je super, al ovaj detalj mi nije jasan, oK, možda nešto iz muških snova, seks i tekma istovremeno, ali mi je svejedno

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

sve mi je super, al ovaj detalj mi nije jasan, oK, možda nešto iz muških snova, seks i tekma istovremeno, ali mi je svejedno
    ti ne vjeruješ da jedan muškarac može multitaskati?

ako mogu žene što ne bi mogli i muškarci

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

fakat, Nena...
    na topicu o orgazmu su žene pisale da su paralelno mogle i čitati i štrikati...
    onda kako ne bi mogao čovjek utakmicu slušati?!
    tu ti čak ni ruke ne trebaju!

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ajmmeeee sad tek kad idem čitati postove koje nisam stigla prije vidim da su me neke od vas jako krivo shvatile: nikako se nije radilo o tome da ja već 2 godine ne spavam s mužem ajmmeeee NEEEEEEE!!! 2 godine nam je staro dijete, i isto toliko dojimo, a u tom periodu (tj. u zadnje vrijeme, nekih par mjeseci) sam počela tako razmišljat o seksu, što ne znači da ga nisam imala cijelo ovo vrijeme ! Također ne znači da nije bio kvaliltetan, ali da se desilo nekad da mi se ne da a mm bi, i normalno bi bilo, je. Posao (i moj i njegov), i kojekakve druge obveze su nas čini mi se udaljile i vjerujem da je do takvog mog ružnog stava o seksu došlo velikim dijelom zbog toga. Kad ljudi ne provode vrijeme zajedno i kad ga nemaju dovoljno, neminovno je da se udalje. Tu i seks pada u vodu.
    Dakle ne svrstavajte me u kategoriju žena koje 2 godine nisu spavale s mužem molim vas !!!

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

nenice, to je bila moja želja da slušamo prijenos tekme jer znam koliko voli nogomet, pa sam htjela da istovremeno uživa i u prijenosu . poslije smo prebacili na neku finu muziku.

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Tema je bila - majčinstvo (roditeljstvo) i libido, pokretačica topica se našla u muci nakon rođenja djeteta, tijekom dugotrajnog dojenja i velike vezanosti za dijete njezina percepcija seksa se posve promijenila -nagore. Dakle, radi se o ključnom utjecaju djece na odnose među partnerima.

Nije ni prva ni zadnja kojoj se to dogodilo, mnogi brakovi su zapali tada u manje ili veće krize, većina se izvukla bez problema, neki i nisu.
    Dakle, ne radi se o zahlađenju onako, iz čista mira, već su se promijenile okolnosti, dijete je zauzelo prijestolje, a ona je jednostavno u to potonula.

Neke cure su joj dale dobre savjete, ja ću probati reći nešto što sam primijetila kod sebe, a i mojim prijateljicama se isto događa.
    Svima (većini) nas djeca djeca dođu na prvo mjesto, na tron s kojih ih nitko nikada neće skinuti i sve drugo se pomakne na listi prioriteta iza njih.

No, nakon nekog vremena, kad prođe ona pupčanom vrpcom još uvijek vezana faza, koja traje i nakon poroda, treba se potruditi, ali zbilja svjesno potruditi, ako ne ide spontano, da dvoje ljudi ponovno budu malo više partneri, a ne samo mama i tata.

Kad o tome pričam s prijateljicama, skužim da sve to najbolje uspijevamo ako djecu na neko kratko vrijeme, radi sebe i muža, malo "udaljimo"; netko ih ostavi kod bake i djeda na par sati ili dana, ili da prespava, ili ako je dijete malo, ranije ga stavi spavati, dok još ne vlada umor, uglavnom, djeca su nešto što sigurno nije afrodizijak, čak i pomisao na njih je destimulirajuća za libido i to je jednostavno tako.

Ima parova koji si priušte svake godine da samo njih dvoje, bez djece, na par dana, odu negdje na odmor i mislim da je to jako pametno.
    Ja još nisam došla u fazu da to mogu napraviti, najmlađa je još mala pa je nisam počela s nekim ostavljati duže, ali sigurno jednom hoću jer to i meni i mužu treba.
    Ovako, kad uspijemo starije poslati kod bake i djeda, a malu uspavati na vrijeme, upalimo svjećice po cijeloj kući, natočimo fino vino u još finije čaše, na youtubu nađemo mix glazbe koja nam paše, pijuckamo, ćaskamo satima i onda dalje kako već ide...
    jednostavno se prisilimo u početku da iskopčamo iz filma djecu i sve vezano uz njih i uz obveze, a kasnije si već ušao u novi film i sve ide svojim tijekom.

Ovo pišem pokretačici topica čisto da osvijesti činjenicu kako za sve u životu postoji vrijeme koje mu pripada i svemu se treba posvetiti u njegovom vremenu. Postoji vrijeme za djecu, vrijeme za posao, za tugu i veselje, pa tako i vrijeme koje dvoje ljudi treba posvetiti jedno drugome, samo za njih dvoje.
    Kad su ljudi samo duet takvo vrijeme lako i spontano nađu, na žalost, kad su tu djeca ona se nametnu, i čovjek ih zapravo uvijek nekako želi uza se, ali za spas ostalih bitnih dijelova svog života mora sam sklopiti scenarij i nekako stvoriti vrijeme i za partnera, uz majčinstvo ili usprkos njemu.
    Nena-Jabuka hvala ti na trudu, upravo sam i sama došla razmišljajuči do istog zaključka. Hvala!

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj V&NMama prvotno napisa Vidi poruku
    nenice, to je bila moja želja da slušamo prijenos tekme jer znam koliko voli nogomet, pa sam htjela da istovremeno uživa i u prijenosu . poslije smo prebacili na neku finu muziku.
    svaka čast, to je prava ljubav

alef avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Uh, ipak je situacija mnogo bolja nego sto se cinilo

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

I nek sad jadni muževi jamraju što im žene vise naRodi...dajem glavu da su u ova 3-4 dana sva forumska kućanstva prebacila mjesečnu normu!

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    I nek sad jadni muževi jamraju što im žene vise naRodi...dajem glavu da su u ova 3-4 dana sva forumska kućanstva prebacila mjesečnu normu!
    Možda ima neka forumašica koja je na temelju ankete zaključila da previše daje i da može smanjiti tjednu dozu seksa pa njen muž sada proklinje forum

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    svaka čast, to je prava ljubav

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

fakat, Nena...
    na topicu o orgazmu su žene pisale da su paralelno mogle i čitati i štrikati...
    onda kako ne bi mogao čovjek utakmicu slušati?!
    tu ti čak ni ruke ne trebaju!
    e, svašta, ti mene zezaš, mislim, ja sam ful štreberica, čemu se posvetim to je to, ako netko može raditi išta drugo dok se seksa, onda mu je smanjena učestalost stvarno najmanji problem.
    to je neki hajkvoliti seks

btw, a šta čitaju pritom? brošure od lidla? dnevne novine? roman toka svijesti? kojiK?

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mali ali tehnicar, ili neki drugi?

Ovo ide Anemoninog muza, od prije...preko nekoliko postova. Eto mi ga na, kad tipkam s posla.
    Posljednje uređivanje od Kaae : 04.08.2011. at 18:14

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

btw, a šta čitaju pritom? brošure od lidla? dnevne novine? roman toka svijesti? kojiK?
    pitaj beti3

i jabuko, nitko nije rekao da sex mora biti hajkvoliti ili kvoliti. bitno da ga ima. često. kakav god bio. moš radit štagod te volja, čitat, kuhat, pisat, visit na forumu, glavno da su noge raširene

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja i dalje stojim iza svoje izjave...

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Moover prvotno napisa Vidi poruku
    Ja i dalje stojim iza svoje izjave...
    Samo ti stoj, stajati je jako dobro, odlično baš....

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    pitaj beti3

i jabuko, nitko nije rekao da sex mora biti hajkvoliti ili kvoliti. bitno da ga ima. često. kakav god bio. moš radit štagod te volja, čitat, kuhat, pisat, visit na forumu, glavno da su noge raširene
    Brrr, koji zloban post (bez obzira na smajlića).

Kad već pišem da dodam da u onoj anketi fali solucija: dva i više puta dnevno.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Brrr, koji zloban post (bez obzira na smajlića).

Kad već pišem da dodam da u onoj anketi fali solucija: dva i više puta dnevno.
    Haj sad.. kad se zalomi to se ne broji... Al baš brate mili da se netko ševi 2x dnevno i tako već sto godina, ak ih i ima, onda neka slobodno odaberu opciju br 1

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Šalim se, anchie, uz majčinstvo to je kategorija nemoguće. Jedino da dan ima puno više sati.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    u stvari je to bila tajna misija ove teme

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Odlična mjera pronatalitetne politike

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ma odlična mjera za sve. Ovako potiho, podmuklo baciti ženama bubu u uho, pa si sad svaka misli ne budem baš ja najlošija u anketi, pa udri po seksu.
    Nikoga više ne zanima ni visoka kamata, ni nezaposlenost,... ništa, samo seks.
    Nisam takvu podmuklost očekivala na jednom edukativnom forumu.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Šalim se, anchie, uz majčinstvo to je kategorija nemoguće. Jedino da dan ima puno više sati.
    Ima, ali ne zadugo, jer ti se dogodi da nakon 4-5-6-7-8 mjeseci takvog blaženog lifestyle-a dobiješ plus na testu

Datum pristupanja
    Feb 2010

Prve stranice ove teme podsjetile su me na jednu sličnu raspravu o rješavanju "fiziološke potrebe" muževa a koja se desila jednom dok sam tjednima ležala na patologiji trudnoće na SD.
    Bilo nas je više u sobi s pričom o ljubavi, razumijevanju, poštivanju, pomaganju, ali jedna od "cimerica" je bila skroz drugog stava - da kad kod kuće nečega fali, ideš u dućan pa kupiš. I imala je razumijevanja za muža koji se mora drugdje snaći dok ona ne može (a ona u bolnici na održavanju ugrožene trudnoće!).
    Meni je to bilo potpuno neprihvatljivo, rekla sam da MM to nikada ne bi napravio, ali ona mi je rekla da sam jako mlada i naivna (a nisam bila mlada a valjda ni naivna).

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Fascinantna je kolicina zena koje misle da shvacaju muskarce...

call me mommy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

a i kolicina muskaraca koji misle da shvacaju zene

Alfred Hitchcock. "Sretno oženjen je samo onaj čovjek koji razumije svaku riječ koju njegova žena nije rekla"

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

bar se trudim da mu ispunim intimne želje, iako ne uspijevam previše, jer sam ipak žensko, pa ne shvaćam zašto bi on i to i to i ono drugo i onako...

daj reci, da li su seksualne misli stvarno toliko visoko na ljestvici muških prioriteta, kad već pričaš sa ženama.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj call me mommy prvotno napisa Vidi poruku
    a i kolicina muskaraca koji misle da shvacaju zene
    nazalost, istina...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

bar se trudim da mu ispunim intimne želje, iako ne uspijevam previše, jer sam ipak žensko, pa ne shvaćam zašto bi on i to i to i ono drugo i onako...daj reci, da li su seksualne misli stvarno toliko visoko na ljestvici muških prioriteta, kad već pričaš sa ženama.
    Ja u nicemu nisam prosjecan muskarac pa ne mogu govoriti uime muskog roda... Ali mogu komentirati ono neko istrazivanje koje ste spomenuli... Dakle, ja i jos 14 muskih koji uopce ne pomisle na seks unutar jednog sata bismo dali onaj prosjek od 4 puta/h...

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Moover, to sam i mislila.
    (Da mi je znati gdje ćeš naći 14 takvih.)

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moover, to sam i mislila.
    (Da mi je znati gdje ćeš naći 14 takvih.)
    Ma nabroji ih od odmah i više u svojem motoriziranom društvu.

Ajde Moover, budi frend, opiši nam svima malo muško stajalište i kakvo je razmišljanje muškarca u braku o seksu. Kako to izgleda? Bez obzira što se ne uklapaš u prosjek.
    Posljednje uređivanje od Anemona : 06.08.2011. at 14:04

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Motoristi koji ne misle na seks? Teško. I još mu treba 14 takvih. (I moj ima motor, naravno.)

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ma Beti3 ti si izvan svake konkurencije.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj roman972 prvotno napisa Vidi poruku
    Bilo nas je više u sobi s pričom o ljubavi, razumijevanju, poštivanju, pomaganju, ali jedna od "cimerica" je bila skroz drugog stava - da kad kod kuće nečega fali, ideš u dućan pa kupiš. I imala je razumijevanja za muža koji se mora drugdje snaći dok ona ne može (a ona u bolnici na održavanju ugrožene trudnoće!).
    Meni je to bilo potpuno neprihvatljivo, rekla sam da MM to nikada ne bi napravio, ali ona mi je rekla da sam jako mlada i naivna (a nisam bila mlada a valjda ni naivna).
    A morala si je utuvit taj film u glavu (da je to njoj skroz OK i prihvatljivo) jer bi se u protivnom morala razvest,pa parnica,skrbnistvo,alimentacija,gdje i od cega zivjeti (ako ne radi ili ima mala primanja)....vjerojatno se onda mnoge pomire sa sudbinom i tako si olaksaju zivot...jos je dobro dok tako ostanu samo sa varalicom,kad to bude agresivac koji je mlati e to je vec jako tuzno!

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Motoristi koji ne misle na seks? Teško. I još mu treba 14 takvih. (I moj ima motor, naravno.)
    Moj ima 2....dakle,ugrozen na kvadrat,ha?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    A čiji je veči?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    (A da li brojimo i skuter?)
    Ne kuže one taj sistem odvojeno-zajedno i nadoknadu i avans i sve te stvari, ali kad se rasporedi na cijelu godinu bude toga. Veličina...?Nije tema.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Eee,ako cemo brojat skuter onda je 3!
    Ciji je veci? Paaa jedan ima mislim 800 kubika,drugi,hmmmm pojma nemam,skuter je 50,prdavac mali...

Bude,bude toga,sudeci po razmjeni iskustava u prosjeku vise nego u 'kopnenim' brakovima...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Motoristi koji ne misle na seks? Teško.
    Ajme, izgleda da postoji neka tablica prema zanimanjima, hobijima... možda i godištima...
    Dajte, molim vas, objavite, pa da znamo koliko smo ugrožene?
    Da znamo koliko moramo "odraditi" da nam muževi ne uteknu.
    Pogotovo mi starije koje nismo baš jedre.

2xmama avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ja bi se,najradije,ne složila s anom i trinom, ali.....ne ide. Istina je to što pišu!
    samo, cure, vas dvije sigurno imate neki muški čip (i ja bi jedan,molim...)

slažem se i s anemonom i ostalima o ovim dubljim aspektima braka, i istina je da i meni seks padne na pamet sam od sebe tek kad sve drugo štima (no dobro,možda samo većina), ali je istina i da puno više toga štima (barem u domeni MMa) kad je seks redovna pojava

prema tome...mislim da će MM biti u pozitivnom šoku kad dođem s posla

2xmama avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ovdje ne pričam o svom braku kao prvo! Što se mog braka tiče jako sam romantična! Udala sam se isključivo iz ljubavi, MM je bio "one and only", kad sam njega upoznala pitala sam se u što sam gledala do tada, nisam pojma imala što to ljubav zapravo je...On je moja puzzla!
    baš si lijepo ovo napisala

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Mislim da je nekog puritanizma i fantaziranja oko tog seksa više sad nego u mračnom srednjem vijeku, časna riječ!
    Svo to iščuđavanje - pa zašto bi on, pa kako, pa znate li vi koliko ima suđa za oprat - je mimo pameti.
    Ajde da priznamo - umorna sam, ne mogu, ne da mi se, zamjerio mi se, to mi je sve jasno, ali ić kopat po samoj ideji da šta sad ima brak i seks ajte molim vas. Ili ma gdje bi muško na seks mislilo. ILi fuj, pa on misli na seks.
    Pa da ne misli, da nema toga koji bi kukac visili oko nas, štitili tu nejačad i trpili nas u svim tim fazama.
    Ali mislim da se svi slažemo da nije to neki životinjski moment pa fuj fuj, nego je to najdublja afirmacija osobe, ljubavi, pripadnosti, blizine, potrebe, ljubavi i svega toga, s time da već i vrapci na grani znaju da kod nas ide osjećaj seks, kod njih seks osjećaj...
    Svi smo različiti, pa imamo i razne apetite, ali ih imamo, nekakve i super ako se par slaže da je jednom godišnje ali pošteno za njih rješenje (mislim, blago njima... koliko vremena za planinarenje i dobre filmove gledat). Za veliku većinu nas nije dosta i što se tu ima za zgražat...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Za veliku većinu nas nije dosta i što se tu ima za zgražat...
    to nije za zgražati

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Pa da ne misli, da nema toga koji bi kukac visili oko nas, štitili tu nejačad i trpili nas u svim tim fazama.
    ali ovo je

Stranica 7 od 12 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •