Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
mene fascinira ta definicija seksa kao nečeg što žena daje muškarcu eto-da bi se zbližili i da bi on ostao i da bi bogtepitajšta
ako imate problema-te probleme treba riješiti jer je seks najbolja besplatna zabava na svijetu i čisti užitak, jača samopouzdanje, intimnost, svijest o vlastitom tijelu, poboljšava kvalitetu života
Potpis, Krumpirić.

Općenito, ideja seksa kao nečeg što žena "daje" mužu je toliko istinski mizogina da se na nju svaki put naježim.

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
Vjerojatno ne želim tako često kao on, ali volim mu udovoljiti. A što on sve radi da meni udovolji! A moji su prohtjevi puno veći od zadovoljstva u krevetu.
Znači, seks je, zapravo, valuta plaćanja, razmjena usluge za uslugu?

On ne želi bijele zidove, ti ne želiš seks, ali ćete jedan drugome pružiti što onaj drugi želi i to je nešto što vaš (ili bilo čiji) odnos čini kvalitetnim (?!).

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
Ne sviđa mi se kad se seks dijeli na nešto gdje muškarcu treba udovoljiti, da bi on ženi udovoljio na drugim poljima.
Seks nam je zajedničko zadovoljstvo i tu smatram da trebaju obje stranke uživati.

Poanta, u ovoj temi mi smeta kad se seks pridružuje muškarcu kao nešto što mu je žena dužna dati, jer meni to nije tako. Seks mora biti zajednička "akcija", jednako voljnih strana.
Druga stvar jekad ti se ponekad onako "ne da" pa te partner "nagovori" masažom ili nečim takvim, ali ako se nekoj strani istinski ne da ima pravo reči ne, a ne dati i mirna Bosna.
Tako je. Živio govornik!

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
Ja svog isto nisam nikad odbila ali samo zato što se meni uvijek da...

I kod nas je slično.

Citiraj ivanas prvotno napisa Vidi poruku
Ono što mi je tužno u tome je što mi podsvjesno trgujemo s nečim što može i treba biti samo dar,dar radosti, ljubavi života, a ne ustupak ili udovoljavanje.
Podsvjesno je ono čega nismo svjesni. Na ovom topicu je opisana sasvim svjesna trgovina/razmjena.

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
netko dobije novac, netko ručak, netko raspoloženog muža i nakon što zabrije tri noći zaredom sa prijateljicama, netko bijele zidove...

meni je ta "razmjena" strašna.
i bolesna.
i neprihvatljiva.
x

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
i... majku mu... kako ja ne poznam nikoga tko tako funkcionira?!
Možda na ovom topicu otkriješ da ipak poznaješ.