ivanas prvotno napisa
Kad sam napisala podsvjesno i mislila sam time da većina žena to radi podsvjesno ili nesvjesno, meni su trebale godine da iskopam neke stvari iz te vražije podsvjesti.
Svi su vrlo brzo napali Beti 3 i slične koji su napisali što su napisali, proglašivši to maltene prostitucijom, al evo ja pitam:
Ima li itko među nama/vama da nije NIKAD pristao ili se dao nagovorati na seks onda kada baš niste bile raspoložene?
Ima li itko da NIKAD nije imao problema s bolnim mesntruacijama, kompliciranim porodima, vaginalnim upalama, upalama mjehura, crijevima, alergijama probavom i sličnim tegobama povezanim za TAJ dio tijela?
Ako ima netko tko može potvrdno odgovoriti na oba pitanja neka se molim javi jer bi voljela učiti od tako osvještene i zdrave osobe, ovo stvarno iskreno pišem, bez imalo sarkazma.
Meni je jedna gadna upala mjehura prije par mjeseci otkrila puno toga, a ono glavno je da smo mi žene isprogramirane tisućama godina da UDOVOLJAVAMO svima osim sebi, partneru, djeci, roditeljima, društvu, da radimo hrpu toga da udovoljimo drugima iz raznoraznih razloga, straha od odbacivanja, nepripadanja, želje da se svidimo, da održimo sami sebi u glavi nekakvu sliku. Seks je samo vrh ledene sante.