-
Ne, ne, niste skužile. Vi polazite sa sasvim krivih osnova.
Osobno sam najsretnija kada je moja obitelj sretna. Moja djeca, moji roditelji (sada samo mama),moj suprug.
Ako znam što nekoga raduje, ja tako radim. Meni je zadovoljstvo usrećiti. Tada sam ja zadovoljna i sretna.
Konkretno, ako znam da moj muž voli seks na svakodnevnoj bazi i ako sam zdrava, zašto ne? Umor, računi, nepospremljeno suđe, neprošetan pas, nepročitana knjiga... za mene nisu izlike. Njemu bude dobro i naravno da je i meni dobro. Pa, ja ga volim. To je dovoljan razlog. A sve ostale poslove ćemo napraviti. I naravno, ne samo u vezi seksa, nego i svih drugih aspekata braka.
I on učini more toga za mene samo zato jer me voli, a ne radi seksa. Samo da spomenem sve ove silne trudnoće koje smo prošli zajedno i u kojima je strpljivo mjesecima samnom čekao sretan kraj (kojeg je trebalo dočekati).
Pa vi uopće ne spominjete ljubav. Ne mogu shvatiti da nekoga muž mora moliti da mu "da". Moje tijelo je njegovo i njegovo moje. Dogovor, kompromis, nalaženje mjesta i vremena,sve to stoji, ali molba ne.
alef
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma