dobra tema, mislim da dosta žena ima isti problem nakon poroda pa kroz neki sljedeći period, kod nekog kraći kod nekog duži, sve zavisi od hrpe okolnosti svakog pojedinačnog.

kod nas se isto prorjedilo i to dosta. volim sex, volim intimu, nemam s tim problem, ali ovako umorna u životu nisam bila. n eda mi se, nemam snage, pusti me samo da konačno legnem i zaspim, a i to ne traje dugo, od kada smo skinuli pelene budi se naravno po noći tražiti piškiti pa onda nekad neće odmah zaspati, a inače jako malo spava itd...a malecka je inače jako živa i zahtjevna, jako puno traži pažnje i interakcije, plus sve ostale obaveze pa još i posao i ja sam na kraju dana zgužvana hrpa i naprosto nisam u stanju nekad oprati zube što mi je nezamislivo, a kamoli pokrenut se i uživiti i uopće prebaciti psihićki na kolosjek idemo vodit ljubav.
kad se uspijem ufurati u onim još uvijek rijetkim trenutcima kad malena slučjano u komadu odspava 8 sati pa sam donekle još pri snazi sljedeći dan uvečer, super mi je, ali to je baš rijetko.