Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Morulas

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno Morulas

Hallo ja sam nova i tek sam se prijavila ali imam pitanje.
    Radim vec 2 put ICSI vracena su mi 2 embria u morula-stadium.5 dan,(nisu uspjeli do blastostadiuma)
    molim vas recite mi dali je nekome uspjelo sigurno imate vise iskustva od mene

Puno HVALA

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Nelly, moje iskustvo s vraćenim morulama 5. dan je negativno...to nam se dogodilo čak 3 puta (2x svježi et + 1 fet -bila biokemijska), zbog toga je mišljenje biologa u klinici gdje se sada spremamo na postupak da ne treba ići na produženu kutivaciju, već zametke vratiti u maternicu 2. ili 3. dan

svakako nam se javi s rezultatom bete!

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Morule imaju manju šansu od blastocisti, ali ih nikako ne treba prekrižiti. Imamo na forumu mamu od prekrasne curice iz odmrznute mariborske morule. Znači em FET, em morula. Prije tog transfera je bio transfer svježih blastocista iz iste punkcije koje se nisu primile. Nakon toga isto nekoliko transfera blastica iz drugih stimuliranih postupaka i curica nikako da dobije bracu ili seku.
    Posljednje uređivanje od Jelena : 25.07.2011. at 11:51

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Hvala na odgovoru javit cu se

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

2 ICSI vracena 2 embria Morula-stadium beta=0
    zalosno ali istinito,moj Doktor kaze to ti je ko jedna posuda sa crnim i bjelim lopticama crne su lose a bjele dobre ako imas srece da stimuliranjem bude bar jedna bijela i od te bjele se stvori blasto imas veliku sansu cak 80% ,ja tu srecu nisam imala.
    a kad citam vase price samo mogu reci da vam se divim koliko imate snage i svima vama zelim svu SRECU ovoga svijeta.

ja sam danas malo utucena mozda ta vasa snaga prede i na mene i sutra bude bolje jer sutra je novi dan.Sretno svima.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Bila su to lijepa vremena kada su pokušali sve loptice oploditi
    Crne i bijele loptice su prvi primjeri na nastavi iz vjerojatnosti i statistike, zajedno sa zadacima tipa kolika je vjerojatnost da ćeš dobiti na lutriji ako se izvlači 7 brojeva od 39. Kod nas se kocka s našim stanicama umjesto da nas liječe.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •