Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: uzv u 12.tjednu - 4d ili color doppler?

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno uzv u 12.tjednu - 4d ili color doppler?

Cure, željela bih se naručiti kod dr.Hafnera u polikliniku Supernovu na detaljan uzv u 12.tjednu (jer sam u prošloj trudnoći u 12.tj imala velikih problema i jedva izbjegla indukciju jer je skoro billo kasno za kiretažu),ali ne znam na što da se naručim, na color doppler ili na 4d uzv?? Molim vas savjet? Željela bih biti sigurna da se beba razvija kako treba....

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Nekako mi je promaklo to da si nam prijavila +
    Cestitam draga bas mi je drago zbog tebe.i zelim ti puno srece ovaj put
    Sto se tice UZ ja ti mogu reci da dobar doktor vidi sve i na obicnom UZ,mislim da bi se tebala naruciti za 4d na njemu ce se sve vidjeti.meni su npr.u 12 vidjeli sve cak su brojali i prstice,ali et ja i nisam bas iskusna sa tim pa cekaj da se javi neko sa vise prakse
    Jos jednom CESTITAM

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

iva1602, pa ti si trudna. Čestitam! I želim ti svu sreću ovoga puta.
    Ti UTZ me nisu zanimali, pa ti ne mogu dati savjet.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Čestitam na bebici
    Ne znam kakvi problemi mogu uzrokovati porod sa 12 tjedana nisam nikad čula, jer se kiretaže rade do otprilike 16 tjedna, ali žao mi je da si morala proči kroz to Ako baš želiš biti mirna ja bi ti savjetovala taj color doppler, ali mislim da se sa regularnim UZVom u tim tjednima može sasvim dobro vidjeti ako nešto nije uredu. Najbolje je pitati doktora, kad vidi tvoju anamnezu sigurno će znat donjet pravu odluku.

micek7 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Mislim da bi svaka trudnica na pocetku trebala ici na malo detaljniji pregled,na 4d pa ako nesto i ne stima sve se stigne provjeriti i uciniti sve da bude ok,preporucam..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •