Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: lyra drvene bojice

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno lyra drvene bojice

zna li netko gdje ih kupiti? imali ih u 1. razredu i cijeli razred bojao s njima, sad hoce samo te jer su najbolje, a ja nemam pojma gdje ih kupiti. prosle dobili u haminoj pernici

davorkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jesi gledala u Mulleru, oni imaju jako velik izbor bojica pa mozda tamo nadjes?
    Posljednje uređivanje od davorkica : 22.07.2011. at 13:44

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

na žalost nema

Lupe avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Evo ja baš danas bila u Mulleru pa se sjetila da si ti svjedobno pitala za te bojice.Kod nas ih ima...s tim da nisu u kutiji nego isto ko i Faber-Castellove možeš kupovat komadno boje koje ti trebaju.Btw radi se u Mulleru u Zadru pa evo, ako ti informacija šta znači...

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Koja je razlika između pastela u drvu i drvenih bojica? Jel to jedno te isto?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lupe prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja baš danas bila u Mulleru pa se sjetila da si ti svjedobno pitala za te bojice.Kod nas ih ima...s tim da nisu u kutiji nego isto ko i Faber-Castellove možeš kupovat komadno boje koje ti trebaju.Btw radi se u Mulleru u Zadru pa evo, ako ti informacija šta znači...
    Ako me sjećanje služi koštaju 10 kn komad , za standardnih 12 bojica , 120 kn ....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj angelina_2004 prvotno napisa Vidi poruku
    Koja je razlika između pastela u drvu i drvenih bojica? Jel to jedno te isto?
    Pastele u drvu su masne , ostavljaju daleko bolji trag od drvenih bojica , ali se i puno teže brišu....
    Ja kupujem stabilo debele bojice , odličan trag , ne pucaju , u našoj lokalnoj papirnici oko 4 kn / komad.
    Mapedove su isto super , odličan omjer kvalitete i cijene

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

nabavila bojice iz njemačke, set od 24 komada, svi supersretni, krenuli bojat, kad ono to nije to...ta lyra ima neke podvrste, što sam, naravno, skužila tek kad smo se suočili s krivim lyra bojicama. sad kad pričate o pastelama u drvu, za što uopće nisam znala da postoji, mislim da je to što tražimo upravo to. naime, kad sam opisivala ljudima po čem su tak posebne te naše bojice uvijek sam govorila da pišu masno kao pastele. a ima li tih pastela u drvu neke druge marke, gdje se to kupuje i koliko košta?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa upravo stabilo ( debele ) i maped ostavljaju takav trag kakav želiš

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

hvala, probat ćemo s maped

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke