zna li netko gdje ih kupiti? imali ih u 1. razredu i cijeli razred bojao s njima, sad hoce samo te jer su najbolje, a ja nemam pojma gdje ih kupiti. prosle dobili u haminoj pernici
zna li netko gdje ih kupiti? imali ih u 1. razredu i cijeli razred bojao s njima, sad hoce samo te jer su najbolje, a ja nemam pojma gdje ih kupiti. prosle dobili u haminoj pernici
Jesi gledala u Mulleru, oni imaju jako velik izbor bojica pa mozda tamo nadjes?
Posljednje uređivanje od davorkica : 22.07.2011. at 13:44
na žalost nema
Evo ja baš danas bila u Mulleru pa se sjetila da si ti svjedobno pitala za te bojice.Kod nas ih ima...s tim da nisu u kutiji nego isto ko i Faber-Castellove možeš kupovat komadno boje koje ti trebaju.Btw radi se u Mulleru u Zadru pa evo, ako ti informacija šta znači...
Koja je razlika između pastela u drvu i drvenih bojica? Jel to jedno te isto?
nabavila bojice iz njemačke, set od 24 komada, svi supersretni, krenuli bojat, kad ono to nije to...ta lyra ima neke podvrste, što sam, naravno, skužila tek kad smo se suočili s krivim lyra bojicama. sad kad pričate o pastelama u drvu, za što uopće nisam znala da postoji, mislim da je to što tražimo upravo to. naime, kad sam opisivala ljudima po čem su tak posebne te naše bojice uvijek sam govorila da pišu masno kao pastele. a ima li tih pastela u drvu neke druge marke, gdje se to kupuje i koliko košta?
pa upravo stabilo ( debele ) i maped ostavljaju takav trag kakav želiš![]()
hvala, probat ćemo s maped