-
Seni, nije ti baukastensystem kompliciran.
Od eko deterdzenata mi imamo iskustva samo sa firmom Sonett. Njihov deterdzent sam sad kupila za pranje pelena i definitivno cu ga nastaviti kupovati.
Problematicno ti nije. Kupis deterdzent. Kupis izbjeljivac i omeksivac vode. I onda, za sareni ves stavljas samo deterdzent, za bijeli mozes dodati malo izbjeljivaca, omeksivac vode ja ne stavljam.Ali, mozes ako mislis da treba. I to je to.
Ako ti se to sve skupa ne svidja, mozes napraviti i svoj vlastiti, malo komercijalniji baukastensystem.
Kupis denk mit prasak za tamni ves. I time peres i bijelu i sarenu robu. S tim da u bijelu dodajes malo denk mit oxyclean ili flecken salz (vazno da budu isto denk mit).
Frosch je ok, iako ja osobno sam prestala koristiti prasak za bijeli ves jer ima u sebi opticki posvjetljivac. Sto kao i nije nesto idealno.
Sredstva za ciscenje su im ok, iako koliko sam ja citala preporuke naseg, tj. austrijskog ministarstva za okolis, jednako dobra, ako ne i bolja, su sredstva za ciscenje denk mit marke. Njihovo univerzalno sredstvo za ciscenje, onda sredstvo za uklanjanje kamenca i pranje prozora, kao i prasak za tamni ves su preporuceni. Frosch ne vidim na listama, a pojma nemam jel to znaci da je losiji ili da nije testiran. Ali, sigurno je bolji od Persila, Ariela itd.