Sto se Sonetta- tice, moje iskustvo s praskovima za ves je da je ucinak pranja jednak onome kad robu operes samo s vodom.Znaci, bez kojekakvih pomagala za fleke, mozes zaboraviti. Ja sam se tu vratila nekim obicnim praskovima za ves jer mi se neda vise s tim zezati. U tom slucaju, ono sto se moze uraditi je kupovati koncentrate. Mislim da ti taj zeleni tekuci iz dm-a nije nikako bolja opcija od njihovih tabletica i obicnog praska. Navodno tekuci deterdzenti vise zagadjuju okolis od koncentrata u prahu. Inace, mi nekad i wc skoljku i sanitarije ocistimo sa malo praska za ves, ucinak je super.

Znaci, bez kojekakvih pomagala za fleke, mozes zaboraviti. Ja sam se tu vratila nekim obicnim praskovima za ves jer mi se neda vise s tim zezati. U tom slucaju, ono sto se moze uraditi je kupovati koncentrate. Mislim da ti taj zeleni tekuci iz dm-a nije nikako bolja opcija od njihovih tabletica i obicnog praska. Navodno tekuci deterdzenti vise zagadjuju okolis od koncentrata u prahu. Inace, mi nekad i wc skoljku i sanitarije ocistimo sa malo praska za ves, ucinak je super.
Odgovori s citatom
a ovaj s aloe verom stavim sasvim malo, bas zbog mirisa (koje ja inace bas ne volim)....a tekuci koristim zbog tvrde vode. prasak mi se zna zgrudvat pa mi zastopa masinu - jedino da stavim direktno u bubanj, mozda bi to bila mogucnost?!
) i da si sama smiksam deterdzent....ili da perem baby samponom - ipak i to su samo tensidi s malo mirisa.