-
Nas ritam je otprilike ovakav (zasad) Po noci spava super od prve noci. Evo nocas je odvalio punih 9 sati u komadu, Ali preko dana je konstantno na sisi, pauze izmedu podoja su 10-15 minuta. Ima perioda da je budan, gleda okolo, i miran je, znaci zadovoljan.
Kaka 4-5 puta dnevno i to se posteno pokaka, piski isto toliko, koji put bude jedna -dvije pelene vise popisane.
Bol u dojci je bas takva, ostra i probadajuca svaki put kad povuce. Vidim da pojede dobro jer cujem i vidim da guta a i stalno u ustima ima mlijeka.
Muci me malo to sto po noci ne jede, znam da je to najbitnije doba za dojenje tj. stvaranje mlijeka. Al ne vidim da mu fali preko dana.
8-12 podoja odradimo do podneva, stvarno je neprestano na sisi. Sestre u bolnici su se cudile, cak i malo brinule kad je drugi dan bio punih 12 sati na sisi, samo sam ga selila s lijeve na desnu, ali su i same vidjele da mlijeka ima, cak su govorile da mogu cijeli odjel nahranit.
Roden je sa 3670 a doma smo dosli sa 3340. Pedijatar je bio zadovoljan.
Sto se mene i mog osjecaja tice mi uspjesno dojimo. Ja sam potpuno opustena, mogu ga dojiti u bilo kojem polozaju bez problema, a i ponavljam, on stvarno djeluje zadovoljno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma