Pokazuje rezultate 1 do 42 od 42

Tema: Par pitanja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Zaboravih pitat, jel normalno da dojena beba ima skroz rijetku stolicu? Zlatne je boje al bas vodena i puna nekakvih grudica? Kad kaka kao da zrak izlazi s tom kakicom, bas ga je sad navecer ulovilo i dugo i puno je tako kakao a nakon tog blazeno zaspao. Prije toga je bio malo nervozan... Jel to od nagutanog zraka prilikom dojenja? Podrigne on al ne bas svaki put.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Zaboravih pitat, jel normalno da dojena beba ima skroz rijetku stolicu? Zlatne je boje al bas vodena i puna nekakvih grudica? Kad kaka kao da zrak izlazi s tom kakicom, bas ga je sad navecer ulovilo i dugo i puno je tako kakao a nakon tog blazeno zaspao. Prije toga je bio malo nervozan... Jel to od nagutanog zraka prilikom dojenja? Podrigne on al ne bas svaki put.
    rijetka - sve do uvođenja krute hrane
    (barem je tako bilo kod mojih)

zrak isto izlazi
    prvih tri tjedna se znaju dosta grčiti, ispuštati razne zvukove dok se probava ne izregulira

lijepo što je miran i što vam dobro ide, ali ja se isto ne bih usudila tako dugo bebu pustiti da spava - posebno ako je imala naznake žutice
    9 sati bez hrane?! meni je to nezamislivo kod dojene bebe ... znam da prvih mjesec-dva uglavnom spavaju (moji po 20 sati dnevno), ali toliki san je uvijek bio isprekidan dojenjem (buđenje svakih pola sata, sat, dva, najviše tri sata spavanja u komadu, ovisno o doba dana, raspoloženju, mukama po trbuščiću i sl.))

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •