-
Dobro večer!
Moj kikić je prvih 2 mjeseca visio na cici cijeli dan. Sada se to malo ustalilo te ga dojim svaka 3 sata.... sad ima 2 mjeseca i 3 tjedna i ima 8,5 kg... Znam da je to puno...Rođen sa 4,330kg i 54 cm. Izgleda debelo, ali stalno se ovdje spominje kako dojena djeca ne mogu biti predebela... Kako je počeo manje jesti meni su se cice upalile jer se nisam izdajala.
Sada mučim muku s tim već 10 dana i nikako da prođe.... Svaki put se ponadam kako sam uspjela sve kvrge riješiti, a one se slijedeći dan ponovno pojave.... Što da radim?
Bol je oštra i probadajuća pogotovo u bradavici i aureoli. Išla sam kod doktora, ali mi nije htjela ništa dati jer nemam temperaturu. Nije se toliko jako upalilo,al opasno boli.
Sama sam doma s kikićem koji btw zahtjeva jako puno pažnje. Malo spava prek dana i na neku foru hoće stalno biti na rukama tako da se nikako ne mogu posvetiti cicama dok muž ne dođe. Ne mogu ga držati koliko me boli!!!
Je li netko imao problema s time? Molim za savjet!
P.S. zvala sam u subotu sos telefon. gospođa mi je rekla što da radim (ponudim mu samo jednu cicu koju mora isprazniti do kraja, a drugu samo malo izdojim da pritisak popusti).
Kada će bol proći?
Boli li me još uvijek samo zato jer neke kvrge nikako ne mogu maknuti?
Kako da ublažim upalu?
HELP!!!!!!!!!!!!!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma