Ma ne cekam ja, al stvarno su obje bile prazne jer on sise konstantno. I kad kazem konstantno mislim to doslovno. Bio bi najsretniji kad bi ja mogla cijeli dan lezat s njim a on da ima sisu u ustima. Ja ne stignem ni na wc iako on cvrsto zaspi nakon podoja, on se vec budi i trazi jos. Tako je cijeli dan, od jutra, negdje oko 9, pa do navecer dok neide spavat. Jednostavno se toliko mlijeka ni ne stigne stvorit. Al zato kad navecer zaspi onda spava i nitko i nista ga ne moze probudit. Ima on preko dana budnih faza, kad lezi i gleda okolo, pa se malo nosimo...al to ne traje duze od 10 min, onda opet sisa. Evo i sad, nakon tog spavanja u marami, probudio se, jeo i ostao budan nekih 20-tak minuta, bas je izgledao zadovoljan, ja sam mu pricala, on me radoznalo pratio pogledom...ma milina. I onda opet napad na sise, jedu pa drugu, opet nezadovoljstvo, meskoljenje, plac, ja nudim, on vuce pa place. Nekako sam ga nakon sat vremena uspjela umiriti na rukama i sad spava. Ne razumijem to, da je stvarno gladan nebi spavao zar ne? A zasto onda place? Zasto je toliko nervozan? Nije kakao od jutra, cujem da mu probava radi, mozda ga to muci?