Pokazuje rezultate 1 do 42 od 42

Tema: Par pitanja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Malac ima na jeziku naslage kao da je popio bijelu kavu. Znaci to je to? Mislim da je to jos u zacetku jer sad dok je jeo nije se nista bunio, fino je pojeo i mirno zaspao. Zvala sam pedijatricu, srecom bas je Svenova danas dezurna pa je u ljekarnu poslala recept za Rojazol na Svenovo ime posto malac jos nigdje nije prijavljen.
    Ja ne znam kako da luftam dojke sto vise kad to stalno curi, trudim se sto manje koristiti jastucice ali stvarno ne mogu stalno biti bez njih.

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne znam kako da luftam dojke sto vise kad to stalno curi, trudim se sto manje koristiti jastucice ali stvarno ne mogu stalno biti bez njih.

Možda bi bilo bolje umjesto jastučića da stavljaš one malene krpice-gaze, pa ih mijenjati kad se smoče!? To je ipak čisti pamuk.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    aksi u mogućnosti obuci koju staru majcu,ibudi u njoj bez grudnjaka i sličnih pomagala,pa kaj scuri- scuri

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •