-
Stolica u trudnoći
Znam da je zatvor jedan od normalnih simptoma na početku trudnoće. No ja imam problema sa čestom stolicom, i ne znam da li se zbog toga trebam brinuti. Tek sam na početku trudnoće, ali ti problemi sa zatvorom još nisu došli, baš suprotno, imam stolicu po 4-5 puta dnevno.... s tim da je stolica sasvim normalna, niti premeka niti pretvrda... Je li to normalno?
Za 10 dana sam naručena kod ginekologa i pitam se da li mu to trebam spomenuti?
Da napomenem, nisam još počela piti nikakve vitamine niti bilo kakve dodatke, prehranu nisam puno mjenjala osim što se trudim jesti više voća i povrća, te manje ali češće obroke jer mi veliki obroci teško padaju na želudac. Znači, ništa radikalno nisam promijenila...
-
jej! nisam jedina! 
ja sam i prije trudnoće išla redovno 2-3 puta, a sad se broj odlazaka popeo kao i tebi na 4-5. doduše, počela sam uzimati magnezij za smanjenje grčeva u nogama pa je moguće da me i on dodatno potjera, iako po nekim mojim razmišljanjima ne bi smio jer Mg ima laksativno djelovanje tek u višim koncentracijama, a ne ovih 300 mg koji se preporučuju...
nisam o tome obavijestila svoju gin jer ne vidim to kao problem (bez grčeva, normalne konzistencije). a i zatvor koji spominješ nije specifičan, zaista smo sve drugačije sa svojim različitim metabolizmima... svejedno, razgovaraj sa svojim ginekologom, zanimalo bi me što ti ima za reći po tom pitanju.
ako si zbog vrućina ili drugih razloga počela piti više tekućine i to ti može biti jedan od razloga češće stolice, ali nije pravilo.
-
-
pojma nemam jel to problem ali rado bih se mijenjala s vama
ja evo i 3. put muku mučim da koliko toliko idem što redovitije, mučno mi je već od namakanih šljiva, lana, donata i slično
sve radim da izbjegnem hemeroide koje sam imala u obje trudnoće a nakon poroda su bili grozni, hodala sam kao da sam razrezana uzduž i poprijeko a ni jednog šava nisam imala
zato.. uživajte u druženjima s wc školjkom
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma