-
Nepropusne plahte - velike - gdje?
Drage cure, gdje ima za kupiti nepropusnih plahti velikih cca 200x90 i po kojoj cijeni (treba mi za mamu)? Thnx!
-
cijenu neznam ali u trgovinama s ortopedskim pomagalima...
-
-
-
Ima u Metrou, oko 100kn, na gumicu, tanka.
-
ja kupila u prodavaonici posteljine (ravanca split) - tanka plahta kao pamucne povrsine, 70 do 100-tinjak kn, ovisno o dimenzijama
-
bilo je u lidlu kad su imali četvrtkom ponudu - oko 80kn
-
Ja cu samo napomenuti da ih rade s pul-om i pvc-om.
Pvc nikako ne kupovati! Nije mi jasno kako ne zabrane takvo sto u tim plahtama jer to koriste bolesnici i mala djeca.
-
Ikea - sa gornje strane je frotir, a dolje neki gumasti materijal.
-
-
u Kiki trenutno nema, dolaze iduci tjedan. Ove 200x90. Ima velikih (200x160. 200x180) i te cu oko 250kn, ova manja je 139kn.
Ak mene pitate to nije bas povoljno
Ja sam veliku (200x160) platila 150kn u Gramatu ali je bila zadnja, vise ih nemaju a kako ducan izgleda cisto sumnjam da ce ih jos dobivati...
-
Posljednje uređivanje od anitak : 02.08.2011. at 17:30
-
Ja sam u vikendici nekoliko godina imala tanki plastični stolnjak umjesto plahte. I ne znam gdje sam to kupila, valjda na lokalnom placu za jeftine pare. Još je na životu (čuvam za eventualno krečenje i slične potrebe).
Imali smo i kamperske deke (s jedne strane mucasta deka, s druge najlon) dimenzija cca 150x120 i odlično su nam služile za starijeg sina koji je namakao krevet noću dugo duuuugo. I te su još na životu - nosit ćemo najmanje jednu na more.
-
anitak prvotno napisa
http://www.simbex.hr/proizvodi/pomag...tinenciji.html ovdje možeš naći što ti treba!
Posljednje uređivanje od anitak : 02.08.2011. at 17:33
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma