molim vas da u ovaj topik upisete neaktivna korisnicka imena koja mogu brisati:
molim vas da u ovaj topik upisete neaktivna korisnicka imena koja mogu brisati:
marival3
marival3D
ja sam marival
:D
(to je od onih dana kada sam se pokušala reg. - ali mislim da je na članstvu na službenom topicu)
mislila sam na ovaj novi forum
Ja nisam uspjela s kristl. Mislim da onda možeš brisati.
ja nisam se uspjela registrirati sa Rony (sad imam dva nn!) stoga slobodno obriši.
imam jedno pitanje, i dalje dobivam pp od Ivarice za registracijski ključ ako isključim opciju u svom profilu da li to znači da neću moći primati sve pp ili?
naravno da ces ih primati, iskljuci opciju ako te zivcira. ja kod sebe jesam
bok,
mozes brisati felix i felix24 (bez razmaka)
izbrisala felix, ovaj felix24 ne postoji
cure, decki, je li to sve?
mislim da vas ima jos
Slobodno briši "space", to su neki moji neuspješni pokušaji!
Hvala
možeš brisati emma i ena pozdrav
ah
kaj je tu je
brisi Mukica
ostaje mi Muuukica
:shock: :shock: :shock:
hmmm
sad tek vidim da sam i tu Mukica
sad mi nis nije jasno
onda brisi Muuukica
sve mi se cini da ti znas bolje od mene koji mi je nick :wink:
muki, promijenila sam ti nick, skuzila sam kasno tu mogucnost
zaboravila ti javiti
briši beba!
ivarica prvotno napisa
Bok cure,
zabunom sam stavila ime i prezime kao korisničko ime, pa bih zamolila da me brišete jer ću se ulogirati pod drugim imenom.
Hvala,
vesna :?
ne treba brisati, promijenila sam ime
i editirala tvoj post u kojem spominjes puno ime i prezime
off topic, ali ne nalazim drugu opciju: Ivka, nikako ne uspijevam slati svoje pp. što se događa?!!
kako ne uspijevas, meni si ih poslala gdje god si mogla
bas si nesto mislim, ak je slobodan Felix, mozda da mi promijenis nick... svi me pitaju sta mi je to 24, a bezveze, nist ne znaci, prosla sam vec te godine :D
pa bih mogla postat Felix umjesto Felix 24, jel moguce? :D
ako vec nije izbrisan moze se brisati n&n
mozes obrisati gbarlov1 ako postoji.
Mozes li ovaj MMIJA( tu je nastala greska prilikom pisanja) promijeniti u MAJA?
Bojim se da ces morati odabrati neki drugi nick,jer je Maja vec zauzeto.MMIJA prvotno napisa
Smisli neki drugi, pa ti promijenim.
Promijeni onda u MEGI.
Izbriši Brigita
Može brisanje Niky..hvala..
Moze molba?
Kad sam se ja registrovala nick dmi je bio zauzet pa sam se prekrstila u dmi3.
Postoji li mogucnost da ipak budem samo dmi ako i kad taj nick bude slobodan.
Tnx
u bazi ne postoji korisnicko ime dmi, evo, sad cu promijeniti tvoje
Hvala puno :D
...možete li mi pojasniti zašto mi je račun deaktiviran - da ja sam dmi kojega ste proglasili neaktivnim - pošto sam na ovom forumu čistokrvni čitač i ne sudjelujem u raspravama to ne znači da me se jednostavno može zbrisati...
Pa stoga mi reaktivirajte članstvo - dmi...
zbog velikog broja neaktivnih korisnickih imena osoblje foruma je donijelo odluku o brisanju korisnika koji nemaju nijedan post. za citanje postova nije potrebna registracija niti postojanje korisnickog imena, buduci je defaultna postavka da forum mogu citati svi.
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=17917
kako je ovaj slucaj nedavan i jos ga se dobro sjecam:
ne znaci da sam ga izbrisala, nego ga nisam ni nasla.u bazi ne postoji korisnicko ime dmi
Molim obrisati Mirjana S (bez točke!). Hvala!
Nekadašnja yaka2003 sad je samo yaka. Izgubila san šifru, nekadašnji e-mail je već duže vrime neaktivan, tako da je ovo bio jedini način. Nadam se da nije preveliki problem i naravno fala.
Ne nije bio jedini nacin. Drugi i najcesce koristeni nacin je da se meni posalje e-mail i zamoli da posaljem novi password i promijenim e-mail adresu u korisnickom profilu.yaka prvotno napisa
Otvaranje novog korisnickog racuna, a da vec postoji jedan otvoren, je ZABRANJENO.
Tako da cu ja brisati ovaj, a ostat ce ti yaka2003.
mozete li mi, molim vas promijeniti nick u imani?? unaprijed zahvaljujem
Ja mislim da se puuuuuno ljudi registrira (čitači) isključivo zbog opcije "pogledaj postove od posljednje..." - valjda im je tako lakše pratiti, ne moraju prekopavati po podforumima.ivarica prvotno napisa
Ne velim da je to ok, samo pronalazim razloge velikom broju neaktivnih korisnika.
anchie76 hvala najljepša!!!! :D
Malo sam gledala po "clanstvu",i vidjela da ima 20 stranica imena bez iti jednog posta!Jednostavno mi nije jasno zasto to neki ljudi rade.
Mozda sam bezobrazna zato sta cu ovo predlozit,jer ne znam kako administratiranje funkcionira,pa bi predlozola adminima da npr. svima koji nisu aktivni u pisanju postova posaljete mail da ce njihovi nickovi biti izbrisani jer kao sto i sami kazete za citanje foruma se nije potrebno učlaniti.Zašto ne?Vi imate moc da izbrisete sve koji ne sudjeluju,a samim time mi kao aktivni korisnici imamo koristi.Nije uredu da neaktivni clanovi zauzimaju web prostor koji nam je svima jako potreban.
Nadam se da nisam razljutila citace koji ne sudjeluju u kreiranju foruma,a ako jesam,saljem isprike.Podupirem ivaricu;i ja bi to tako ucinila.
Moze se obrisati Arien
(greskom napravljeno) :/
a ja mislim da ako netko to radi (dakle i stalno čita) - može doprinesti kvaliteti foruma i nekim svojim komentarom.Amalthea prvotno napisa
ja bih obrisala sve koji imaju 0, a registracija je starija od npr. 2 mjeseca.
Sorci, vjerujem da su vecina spammeri.sorciere prvotno napisa
kak mogu bit spameri s 0 postova?momze prvotno napisa