..ako ih netko ima zanima me kakvi su dojmovi
imala sam namjeru kupiti nedavno ali me odbilo osoblje ducana.Sirote zene nisu pojma imale sto prodaju.Inace sam negdje nacula/procitala da im madrace radi Hespo.
Je, prodavači su im totalno needucirani. Mi smo kupili madrac prije skoro godinu dana, ovaj ako se ne varam http://www.jysk.com/hr/4/5/3216623/a/catalog. Prvo je šogorica spavala na njemu, bila je zadovoljna, sad mi mala spava na njemu.
Nama je ok.
Mi smo ih kupili prije nekoliko dana. Nismo ih još uspjeli koristiti. Madrace im radi Hespo. I nije istina da su prodavači needucirani. Ja sam bila dva puta proučavati madrace i svaki puta su mi odgovorili vrlo stručno na sva moja pitanja i nedoumice. Doduše, bili su muškarci.
Ja sam bila tamo u nekoliko navrata, i svaki put sam bila nezadovoljna po pitanju educiranosti osoblja, muškog i ženskog. A nisam picajzla, vjeruj mi. Jednostavno, radila sam kao prodavačica nekoliko godina, i moje kriterije ne zadovoljavaju. Doduše, nisam bila u zadnje vrijeme, vjerojatno su poradili na tome, jer se sjećam da su kupci znali na blagajni kod plaćanja odustat od kupnje totalno izluđeni njihovom neznanjem i lošom organizacijom.
Ali što se tiče robe koju sam kupila, zasad je sve ok.
Posljednje uređivanje od Dragonfly : 02.08.2011. at 11:36
Od kad se u Šibeniku otvorio ja se preporodila.Sve što mi treba kupujem tamo.Prošle godine bili neki dječiji kreveti na akciji oni bez farbe samo drvo.Mi smo takav tražili jer smo htjeli maloj obojati u bijelo krevet kako je ona htjela.Naravno da je dok smo mi došli u dućan to već sve bilo rasprodano i krevet i madrac koji nam je trebao.Žena kad je vidjela moju M. kako tužno gleeda kad je rekla da nema kreveta ,kaže pričekajte nazvat ću ja Zg.Nazvala i pitala oni rekli da imaju i da će poslati kad budu vozili robu u Dalmaciju.Stigao i krevet i madrac u roku tjedan dana a ni kaparu nismo morali ostaviti.Madrac mi je odličan iako ona na njemu spava,ali imam neki iz nekog žnj salona mladjem sinu i sav je dobio mucice po sebi a nov je.
malo podižem temu,
jel ima itko još iskustva sa njihovim madracima
mi smo kupili njihov madrac od pur pjene prije godinu dana i nakon jedne noci shvatili da to nije za nas. imam bolove u krizima, a na tom madracu su se bolovi jos pojacali. a MM se prekuhao jer taj madrac jako grije i zadrzava toplinu. jednostavno nije bio za nas. vratili ga odmah i navlacili se s njima 2 tjedna da pristanu vratit novce. iskustvo iz jysk-a u king cross-u. prodavacice ljubazne, ali njihov sef me maltretirao i tvrdio da mi ne moze vratit novce jer nemam slip iako sam uredno donijela racun. onda sam zvala njihovo tajnistvo i tamo su mi rekli da odem kod prodavacice i trazim da mi isprintaju novi slip. tako je i bilo. trazli smo doticnog sefa da dode, ali se udostojio samo provirit glavom i nestat u skladistu.
znaci nama madrac nije odgovarao sto ne znaci da je los. ali odnos prema kupcu od strane sefa prodaje koji jedva da ima 25 godina je bio krajnje sramotan...
Nismo kupili madrac, ali nam je prodavac rekao da svako malo budu na snizenju do 50%, nisam provjerala jer smo se odlucili za nesto drugo, ali ko namjerava uzimati isplatilo bi se
Nasli smo na snizenju sa 1500, na 750kn, i cini nam se ok, dok smo ga malo u ducanu isprobavali, i to bi uzeli malom, ima 4.godine.
Mi smo kupili curki takav jedan na sniženju i svi se otimamo za njezin krevet kad ode baki na spavanje. Ono, da se malo naspavamo...
kupili madrac sa 1500,00kn snižen na 750,00kn i mogu reć da je odličan