svaka čast Anemona! baš inspirativno!
svaka čast Anemona! baš inspirativno!
Nisam te htjela uvrijediti, a zvučiš mi tako.
"Neizvedivo uz malo dijete" ide pod pretpostavkom da malenu povremenu čuvaju djed i baka, rekla si da voli boraviti s njima.
Tvoje riječi sam protumačila na način da je s starijim djetetom veči "problem" i da bi bilo ok kao rješenje problema uvesti nekakvo kratko dnevno druženje s njim.
Pa kad on "popusti" lako je tu ubaciti i malenu.
Ako te ovo nervira - zanemari.
neee....uopce...
samo ti daj...inspiriras me...
meni kad nesto smeta otvoreno kazem (bar u virtualnom svijetu) i tad neces ni pomisliti dali mi smeta ili ne...
ma da...al to onda znaci da opet moram nju maknuti da bi mogla s njim...a to mi je puno teze...vecinu dana nesto rade a to ne mogu raditi s njom...
ali da...neke stvari su izvedive i s njom...samo moramo biti prisutni i mm i ja
ovaj tj. nam valjda stize igraliste u selo pa bu mozda lakse
Meni je ovo sasvim normalno. Moje dijete bi sigurno odmah prodalo rođenu majku za hranjenje zečeva. Možda da probaš dogovoriti da se zečevi nahrane prije nego se vratiš doma a kasnije neka se odmaraju.
A ti da ubaciš neke aktivnosti na otvorenom s djecom kao što kaže Anemona. Inače, što bi on radio s tobom dok se baviš manjim djetetom kod kuće, a vani životinje i priroda?
I svakako izbjegavati svađe pred djetetom oko toga s kime bi on trebao provoditi vrijeme, toga si i sama svjesna.