-
nijeto tak onovo...tako je vec cca godinu i pol...samo sam ja bial doma pa mu nisam dozvolial da ide baki...ali tad sam opet ja bila bezobrazna i zlocesta (i njumu i njima) jer ne dozovljavam da cijeli dan bude kod njih...
njima ne smeta...oni su sretni da je s njima...ne odmaraju se uopce..i da nema njega dolje oni bi nekaj radili a ne odmarali...
i ja sam sretna da ima njih...meni je super sto on-i ona dobivaju toliko ljubavi...dapace...mislim da to nikak one moze skoditi...ali bi htjela da bar dio dana provede samnom, da kad dodjem da barem na pola sata dodje k meni, da mi isprica sta je radio dopodne, da se pomazimo i igramo...
ja isto dodjem u pauzi doma ali me ne ferma...pita kaj si dosla i zbogom...
kad ga ja zovem da dodje je svađa...
samo kad ga oni posalju k nama ide mirno i bez svadjanja...al ito je tako rijetko...
a ponekad..cak i kad dodje gore i nesto radi, krenem raditi s njim...njegova je reakcija...ti nemoj!! to je moje!! ti odi na kompjuter!!
i nemrem opisati kako se tad osjecam...
a sad...Pepa je tek godinu dana ali drzi se za baku kao cicak...ujutro me ni ne pogleda dok odlazim...cim vidi baku-mame nema....mama je hodajuca sisa dok treba a dalje baka...
i grozno mi je to...kad bi znala da su faze bi pustila...ali sto ako nisu?? kako znati dali jesu ili nisu??
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma