Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 54 od 54

Tema: ne zeli biti s roditeljima

Osoblje foruma blackberry avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

svaka čast Anemona! baš inspirativno!

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Angelina_2 prvotno napisa Vidi poruku
    divota...hvala ti za poneke ideje koje su mi promakle...
    ma da...mozda je ipak stvar u tome da mi je to sve tesko izvoditi s P. koja bi se ili nosala ili hodala tamo gdje nebi trebala...
    Nisam te htjela uvrijediti, a zvučiš mi tako.
    "Neizvedivo uz malo dijete" ide pod pretpostavkom da malenu povremenu čuvaju djed i baka, rekla si da voli boraviti s njima.
    Tvoje riječi sam protumačila na način da je s starijim djetetom veči "problem" i da bi bilo ok kao rješenje problema uvesti nekakvo kratko dnevno druženje s njim.
    Pa kad on "popusti" lako je tu ubaciti i malenu.
    Ako te ovo nervira - zanemari.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

neee....uopce...
    samo ti daj...inspiriras me...

meni kad nesto smeta otvoreno kazem (bar u virtualnom svijetu) i tad neces ni pomisliti dali mi smeta ili ne...

ma da...al to onda znaci da opet moram nju maknuti da bi mogla s njim...a to mi je puno teze...vecinu dana nesto rade a to ne mogu raditi s njom...

ali da...neke stvari su izvedive i s njom...samo moramo biti prisutni i mm i ja

ovaj tj. nam valjda stize igraliste u selo pa bu mozda lakse

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Angelina_2 prvotno napisa Vidi poruku
    je...tesko tako nesto ubaciti u selendri...
    kaj voli? voli s dedom i bakom hraniti zeceve, piceke, kopati po vrtu...a janista od toga ne radim...

crtanje, pouzzle i ostalo radimo kad god smo zajedno...
    sad je ova dva dana vise s nama jer smo se malo zakacili oko toga...(naravno pametni muzic sve pred njim)

jutros smo recimo uzivali vani...setali, razglovarali i taman krenuli u pjescanik i vidi dedu...ode do njega i ovaj ga primi za ruku i veli mu idemo dati zecekima vodu...i normalno...ja padam u zaborav...
    Meni je ovo sasvim normalno. Moje dijete bi sigurno odmah prodalo rođenu majku za hranjenje zečeva. Možda da probaš dogovoriti da se zečevi nahrane prije nego se vratiš doma a kasnije neka se odmaraju.
    A ti da ubaciš neke aktivnosti na otvorenom s djecom kao što kaže Anemona. Inače, što bi on radio s tobom dok se baviš manjim djetetom kod kuće, a vani životinje i priroda?
    I svakako izbjegavati svađe pred djetetom oko toga s kime bi on trebao provoditi vrijeme, toga si i sama svjesna.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •