Results 1 to 9 of 9

Thread: Suzin Music Together

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    acqua's Avatar

Default Suzin Music Together

Je li netko išao na to? Čini mi se zabavno ali i preskupo. Da li je zbilja toliko dobro kao što se reklamira? Inače, ja bi vodila curicu od skoro 2 godine.
    Last edited by acqua; 02.08.2011 at 13:53.

EvaMONA's Avatar

Mi smo išli prošlu jesen. Curica je imala nekoliko mj. manje od 3 g. i to je trebalo biti vrijeme samo za nju i mene jer je tu jesen krenula u vrtić, a doma je bila mala seka.
    Bilo je zgodno kao naše zajedničko vrijeme + ona izrazito voli pjevati i plesati + bila je zima pa nam je radionica ispunila jedno popodne i njoj na jednostavan način označavala početak vikenda (išle smo petkom)

Ako ti to nije toliko previše love da stvarno moraš 3x promisliti preporučila bih jedan set (oko 2,5 mj.) da vidiš kako vama paše jer bilo je i djece koja baš i nisu bila zainteresirana, al možeš otići na ogledni sat da stekneš osobni dojam.

Mi smo išli jesenski i zimski ciklus i bilo nam je ok, ali kad je krenulo proljeće zaključila sam da je bilo lijepo i dovoljno.

Nadam se da sam malo pomogla.
    Quote Originally Posted by acqua View Post
    Je li netko išao na to? Čini mi se zabavno ali i preskupo. Da li je zbilja toliko dobro kao što se reklamira? Inače, ja bi vodila curicu od skoro 2 godine.

Freja's Avatar

Mi smo tamo starosjedioci - više ne mogu izbrojiti godine (3?). Završili smo cijeli ciklus i opet krenuli ispočetka. Mlađe dijete je krenulo s nepuna dva mjeseca starosti. Nama vrijedi svake kune, no to jako ovisi o tome što očekujete od radionice. Nama je to bilo obiteljsko subotnje druženje u ugodnom društvu i uz dobru glazbu. Kad smo krenuli sa starijim djetetom, tražili smo radionicu gdje roditelji mogu biti s djecom, a tu to vrijeme to je bila jedina takva u Zagrebu. MT je postato dio našeg života - nikamo ne idemo bez CD-ova, a na radionicama smo upoznali puno novih prijatelja. Toplo prepručamo, ali i ja mislim da je najbolje otići na oglednu radionicu.

Osoblje foruma spajalica's Avatar

i ja dajem sve preporuke za MT. Suzana je super, moji klinci je vole, ali mi smo isli dvije godine, ali zbog jedne velike svadje izmedju balerine i mene smo na zalost prekunule ove proljece. i njoj i meni je bilo zao, ali eto preskocile smo proljetno/ljetni ciklus
    mozda se vratimo na jesen.

Rivendell's Avatar

Kakve su cijene? Nisam vidjela na stranici...

acqua's Avatar

Velike su cijene. Pisu na stranici ali vidim da je svima bilo dobro. Probat cemo i mi

borka's Avatar

Cijena 1.000 kuna. Tako sam dobila info u parku od jedne mame. Pretpostavljam mjesečno.

Freja's Avatar

Ne, za 10 tjedana! Dakle, 1000 kn po ciklusu.

Mojca's Avatar

Baš mi je drago da postoji tema.
    Mi smo na drugom ciklusu i moram reći da sam oduševljena. Tople preporuke. Vrijedi svake kune...