Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: igraonice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    acqua avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno igraonice

Znate li možda neku igraonicu u blizini vrbika gdje bi mogla dijete odvesti na sat dva dnevno da se malo socijalizira jer ne ide u vrtic?

Nikolina_S avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Sve igraonice su obično za djecu stariju od 3 godine. Mislim da bi jednako dobra socijalizacija bila i na bilo kojem dječjem igralištu. Pogotovo u ovo ljetno doba- bolje da je dijete na zraku, nego u igraonici.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Pozdrav,

Nisam iz zagreba pa neznam jel ti blizu, ali i ako nije, vjerojatno cete koji put uspjeti otici do tamo, ima igraonica za djecu u Dubravi, zove se ENTENTINI.
    Imaju svoju stranicu pa vidi: http://www.ententini.hr/glavna.htm
    Pise od 1-13g ali na forumu je netko napisao da je bila i beba od 11mj tako da mogu cak i malo mladji.

Citala sam nesto da ima i u One2Play igraonici u gradu dio za djecu do 3g.

S druge strane, u Istri nismo nasli niti jednu, u Rijeci takodjer, trebalo bi to otvoriti ovdje kod nas, bas steta, pogotovo zimi.

Eto, mi smo iz Istre, ali smo bili par dana u Zg prije 1-2mj i htjeli da bude malo u igraonici, odnosno bez nas, na netu smo nasli ovu i nije losa, teta je bila ljubazna, nas mali je imao 18-19mj i otisao je tamo bez problema, bio je 1h tamo (plakao kad smo dosli po njega ali zato jer je jedan tata usao ispred pa se sjetio onda da nas nema).

Placa se po satu i da ovdje imamo nesto slicno definitivno bi odlazio tamo redovito, ovako steta pa nemamo apsolutno nista, tako da cemo ga 1.9. (imati ce 21mj) dati u privatni vrtic barem po par sati dnevno.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

U Rijeci se otvara Helen Doron Early English. Počinju radom 16.8. Danas sam u Toweru uzela prospekt. Za bebe od 3. mjeseca do 14 godina.
    Ima li netko iskustva?
    Prvi sat je besplatan.

acqua avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Cini mi se da je najbolje naci mamu sa slicnim problemom na vrbiku i druzit se

mfo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

acqua, nije na vrbiku, ali nije ni daleko
    www.bakina-igraonica.com

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •