Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: boli ga dok kaka

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno boli ga dok kaka

muči me već 2 tjedna jedan problem kod mojeg sina..star je 4 i pol godine.
    prije mora je bio na klavocinu zbog upale grla..na moru je dobio gljivičnu infekciju na području guze, jajčeka ( znači u pelenskoj regiji) i to je imao jaku infekciju, čak je sve i vlažilo, odvratan miris..
    pedica na moru je rekla da je to mogao dobiti i od klavocina.
    uglavnom, mazala sam ga s imazol kremom i betrionom...i pošto nije baš prolazilo do kraja, mazala sam onda 5 dana tridermom i prošlo je..jedino baš crvenilo oko guze nije..nego kad vrši veliku nuždu jako ga zaboli kad stišće ( što prije nikad nije, i na moru je normalno kakao)...i to već traje tjedan i pol..i onda kad se pokaka malo ima krvi kraj anusa..ali, stolica je normalna..čak se desilo i jedamput da nije bilo niti malo krvi, pa je onda opet slijedeći dan bilo..prošli put sam govorila o tome pedici, ali dala je te kreme..sad namjeravam opet sutra ići na pregled..jer nije mi više normalno da ga stalno boli kad kaka i da mu iz guze ide malo krv ( to je jako malo krvi, par kapi), ali ipak..
    ali, zanima me da li tko ima slično iskustvo? da li bi to bila još uvijek gljivična infekcij, unutranji hemeroidi?? nemam pojma..nikad nije imao problema sa stolicom, niti mu je pretvrda..ono normalna..i on se zdravo hrani..atopičar je..
    hvala na odgovorima..

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Meni je jedan stari doktor rekao da je ispiranje u kamilici zakon za analno područje. Žlica kamilice u dva deci vruće vode i pustiti da stoji. Dovoljno je polijevati, a možeš ga i posjesti u lavor sa mlakom kamilicom par minuta. Bitno je to učiniti iza svakog kakanja, a može i par puta dnevno.
    Bol se smiruje već prvi dan, a krv prestane nakon 2-3, ako se radi samo o ranici na anusu kao posljedici infekcije. Isprobano!

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

beti3, hvala na savjetu..ispirala sam mu s kamilicom i 5 puta dnevno, i krvi više nije bilo za 3 dana..još ga malo boli, ali pedica kaže da ima sigurno i ranicu iznutra, pa mu je dala portalak sirup, da mu bude mekša stolica, da ta ranica čim prije zacijeli..
    valjda bude uskoro prošlo...

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Baš mi je drago da i vama djeluje. Stari lijekovi su nekad još uvijek izbor br.1.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •