Želim reći da mi je koma korištenje takvih lijekova u smislu prevencije (ovo je presmiješno) ili za liječenje bez dijagnoze, ali nije ni kraj svijeta. Razlog za promijeniti veterinara, ako uopće imaš izbora - svakako.
Želim reći da mi je koma korištenje takvih lijekova u smislu prevencije (ovo je presmiješno) ili za liječenje bez dijagnoze, ali nije ni kraj svijeta. Razlog za promijeniti veterinara, ako uopće imaš izbora - svakako.
Ma na to sam i mislila, ali su prsti brži od pameti. Riječ je o tome da je to cijepivo kancerogeno i jednostavno nakon nekoliko liječenja se počnu razvijati nepoželjne stanice u tijelu, tumori i rak. Tako je toj poznanici objašnjeno nakon što je pas na žalost uginuo jer mu nije bilo spasa usprkos operacijama.Da ne misliš na babeziozu? Babezioza je piroplazmoza (babezije su uzročnici bolesti).
Curke,hvala vam svima na odgovorima i savjetima...moja Megica je puno bolje..polagano jede,mazimo se i pazimo..
inače bila je piro. vadili smo krv,ali sad se lagano oporavljamo i nadamo da će sve biti ok!!
Odlično.![]()
Bilo bi dobro kad bi mogla biti na dijetnoj hrani, jer ljekovi za piro ugrožavaju bubrege. Zato je moj mali pas bio na k/d hrani... ali lako njemu malome kupiti tu skupu hranu, labrador ipak treba više od 1 konzervice dnevno.Ne znam koja je druga opcija.
Važno je da sljedeća 4 tjedna smanji aktivnost na minimum. Znam da je to nemoguće, pogotovo sa štenetom... ali pokušaj.
Sretno i javi kako napreduje.![]()