Kako sa Svenom nisam uspjela ovaj put je moja zelja jos jaca.
Ali imam par nedoumica.
Kad poceti sa davanjem jedne sise u 2 sata? Pitam jer je tek doslo ono prijelazno mlijeko, imam ga jaaako puno jer malac puno sise, al dogodi se da odspava i po 6 sati i onda se sise prepune. Vec sam dobila 2 manje kvrge na svakoj koje sam, srecom, sinoc uspjela rijesit masazom pod vrucim tusem. Kad dojim nakon tako duge pauze stavljam ga na jednu pa na drugu jer inace iz ove druge mlijeko tece u potocima. Dal da se rade izdajam rucno pa mu dajem samo jednu dok sve ne povuce?
Ali nesto me muci najvise, bol koju osjecam tokom podoja. Ne bole me bradavce nimalo, uopce nisu ni crvene ni unistene, bole me sami kanalici, ne znam kako da objasnim, kad vuce ja osjecam kao da ce te kanalice izvuc van, pogotovo dok povuce prvih 3-4 puta. To kao da mi iz kicme izvlaci. Nije bolje ni u kojem polozaju. Pitala sam sestre u bolnici i svaka ima drukciju teoriju o tome, jedna kaze da sam jednostavno osjetljiva, druga da nesto ne valja s polozajem, treca ne vjeruje da me toliko boli... Ali uz kontrakcije maternice i tu bol ja uopce ne mogu onako blazeno uzivati. Jel to normalno? Hoce li to prestati s vremenom?