Mi imamo sreće da ljetujemo u svojem tj. mojih roditelja, imamo terasu i sve tehnikalije, blizu plaže smo pa nije problem odlaska doma između 11 i 16, i ostajemo u pravilu u komadu 3 tjedna. Tako da ne bi bilo u redu žaliti se na umor, ritam smo imali kao doma samo što MM i ja nismo radili. Naša curka je još premala da bi zanovijetala ako nema društva, mi smo joj dovoljni, kamenčići, kantica, i ona sretna. Kuhanje smo maksimalno pojednostavili, popodne odspavali s njom. Falilo mi je jedino malo večernjih izlazaka, koja večera bez da MM i ja jedemo na smjene jer ona trči okolo...ali ne može se sve.
Za iduću godinu ipak već planiramo zajedničko ljetovanje s prijateljima i njihovom djecom.

Odgovori s citatom

. Bilo nam je predivno, uživali su i klinci i ja! Po cijele dane smo bili na plaži (bili smo u 6. mjesecu dok još nije bio pakao). Ma milina. Nikakav stres, čak sam se sama sebi čudila kak mi sve ide glatko i kako se mogu i okupati i kako su djeca super i uživaju! Da sam mogla ostati duže, ostala bih bez problema...
) ili se igraju (i svadjaju) s tudjim igrackama jer svi nose neku zanimaciju za svoje pa nisu stalno iste igracke. Ili se mota oko necijeg pesa (tamo su valjda svi imali bar jednog psa). Motala se po cijeli dan vani, dozivljaj je i odlazak na wc, tusiranje, pranje sudja, bacanje smeca (sve se mora hodati bar 30m) vozila svoj biciklic bez nadzora i opasnosti da je netko zgazi itd...

. Ništa nisam stigla, ni okupala se nisam prvih tjedan dana. Koliko s njom posla. Pa ovo i ono, pa užas jedan,ona nije mogla ...krene nabrajati stvari koje ni ne možeš s malim djetetom, dakle stvari koje se rade kad si solo...
. Znaš, nemožeš se ni posunčatu u miru.Ne bi ona više tako na more nema šanse. U hebote, ja to ne kužim, ali onak, nikako!! Kak nesposoban moraš biti da se u TJEDAN!! dana niti jednom ne okupaš? Mislim, onak, pol sata, muž prošeta bebačicu (koja i nije više baš tak mala) u kolicima, a ti se brate kupaj. Ali ja to stvarno ne mogu nikako shvatiti...Ali baš ono nikako!
! Sad se i doma mogu iživljavati sa salatama, a mm će dobiti vlastitu pregaču.