-
Ifigenija razumijem te ludo. MM već u 6.mj. pošizi kad mu svi zavide što idemo na 3 tjedna s klincima na more i dave ga do 1.8. da kak super za nas i djecu, kak će se super odmoriti i sve tako. On obično odbrojava dane do povratka s mora i obavezno želi doći doma bar 2 dana prije posla da dođe k sebi.
Cure su 3,5 i 1,5 godinu stare. Starija općenito loše podnosi promjene i za nju nije ići negdje ispod 10 dana jer joj treba tjedan da nadođe (ove g. kao malo bolje jer je veća), mala prohodala nedavno= u 10 dana su provele 0 min. sjedeći na ručniku ili igrajući se uz more s nečim.
Mene osobno izluđuje jutarnja žurba da stignemo do plaže dok ne upeče sunce, raspremanje, spremanje i za 2 sata trk doma na spavanje. I ako ih uspijemo uspavati onda kuhaj dok spavaju jer navečer ne mogu ništa unaprijed jer je apartman mali, pa je preglasno i previše svjetla, a bome i meni je kao godišnji.
Presretna sam jer su ove g. kod kafića na plaži postavili ljulje i pješčanik pa ponekad bude 20 min mira i to je to, osim kad smo u moru svi 4.
I da bude napetije uvijek idemo u najvećoj gužvi od 1.8. jer MM tad ima kolektivni.
Nemam pametnih savjeta osim malo ih raspustit (dajem više sladoleda i općenito malo opustim uzde) ne bi li se i mi probali opustiti barem nakratko.
Odavno mi je frendica koja sad ima curku u 2. osnovne rekla da se samo na jednom godišnjem zaista odmorila dok je dijete bilo malo; kad je ostala u ZG i napravila pokoji izlet.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma