Pokazuje rezultate 1 do 42 od 42

Tema: Sol u prehrani

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #17
    Nimrod avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009
    Lokacija
    zabreg
    Postovi
    282

    Početno

    Citiraj Šampita prvotno napisa Vidi poruku
    U knjizi cijenjenog dječjeg nutricioniste, koju ja koristim, piše da se sa 10 mjeseci so uvodi u prehranu, zbog joda. Ali vrlo, vrlo male količine, naravno. Tek da postoji.
    Ako je dotični nutricionist iz Hrvatske, onda ne bi smio biti cijenjen, jer je priča gluposti.
    Kod nas voda jodirana. Pa pijući vodu dobivamo dovoljno joda bez dodatnog soljenja hrane.

    Ako nije iz Hrvatske, a knjiga je objavljena na hrvatskom jeziku te namijenjena hrvatskom tržištu, onda prevoditelju i uredniku treba opaliti šamarčinu, jer nisu obavili svoj posao.
    Primjerice, u Španjolskoj trudnicama daju jod zbog gušavosti (mislim da se tako kaže?). U Hrvatskoj ne. Jer je kod nas voda jodirana.
    Posljednje uređivanje od Nimrod : 20.09.2011. at 17:56

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •