Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: antibebi pilule i spotting

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno antibebi pilule i spotting

Ne znam gdje da postavim pitanje u vezi ovog pa sam otvorila novu temu, dakle uzimam pilule između postupaka i jučer vidim da mi je krenuo spotting (imam još 5 pilula do kraja blistera), osjetim tu i tamo boluckanje u jajnicima, a pošto nisam pila te pilule 10 godina a i tad samo nakratko zanimaju me vaša iskustva jeli to normalno ili da se obratim ginekologu u ponedjeljak?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja bih rekla da je to skroz normalno. Mozda to cak pise i u uputama za pilule? Ako ne svugdje ces naci da prva tri mjeseca koristenja pilula moze doci do tzv. probojnog krvarenje, odnosno spottinga. U Mariborskom protokolu npr. takodjer predvidjaju tu mogucnost pa kazu da se u tom slucaju piju po dvije pilule. Obzirom da je tebi ostalo jos svega 5 pilula do kraja ovog cilula, po meni mozes nastaviti normalno po jednu.

Usput, koje pilule koristis?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ok onda se ne budem zabrinjavala, piše cijeli niz nuspojava od bezopasnih do onih manje bezopasnih pa pitam dal je to nešto uobičajeno i bezopasno ili nije...pijem yaz nisam baš bila za njih ali mi je te dr. propisao

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

To je normalno u prvih par mjeseci uzimanja, ne brini, samo nastavi uobicajeno.

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Sjecam se da sam davno imala spotting cijeli prvi mjesec kad sam uzimala pilule, tako da je to normalno.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Imala sam i ja cijeli mjesec, do te mjere da mi je tesko bilo prepoznati kad je, zapravo, dosla mensturacija. Trajalo je samo taj prvi ciklus.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hvala cure sad ste me utješile

orline avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja sam pila kontraceptive samo kao pripremu za dugi protokol
    Prošle godine sam startovala 5 dc i nisam imala ama baš nikakve simptome, ni spotting ni druge stvari, a ove godine sam krenula 7 dc i imala spotting prvih pet-šest dana. Nakon 21dan mi je stigla M, brljava ali M sa svim propratnim simptomima- blagi bolni grčevi, češće stolice, itd. A nisam prekidala tabletice već nastavila po šemi bez prekida. Inače, iste tabletice sam koristila, Mikroginon. Izgleda da nema pravila

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

E tako su i meni blagi grčevi i sad se spoting pojačava, a šta ako meni to krvarenje sad pogoršava stanje sa endometriozom jer to je i jedini razlog zašto ih uzimam?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

meni je taj spotting trajao 3 mjeseca, nakon toga je ginić zaključio da mi je preniska doza hormona i dao mi druge pilule. ja sam ih pila zbog kontracepcije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •