Izgleda da će mi trebati smještaj u 9. mjesecu na 3 dana (2 ili 3 noćenja) u hotelu na gore navedenom potezu.
Jel ima netko kakvu preporuku, da je ok cijena, a hotel prikladan za boravak s djetetom.
Izgleda da će mi trebati smještaj u 9. mjesecu na 3 dana (2 ili 3 noćenja) u hotelu na gore navedenom potezu.
Jel ima netko kakvu preporuku, da je ok cijena, a hotel prikladan za boravak s djetetom.
Imaš na Krku od tih manjih hotela hotel Piniu u Poratu (blizu Malinske), u Krku hotel Bor
I pogledaj hotel Omorika u Puntu izgleda mi najprihvatljiviji po cijeni blizu plaže
Nisam boravila, ali često prolazim i išli smo na bazen. Jako dobra atmosfera, mir i položaj, a ne moraš plaćati most.
http://www.booking.com/hotel/hr/vali...FYEo3wodMxHa6g
U Selcu imas villa Maslina 50 m od mora, super uređeno mi smo bili dvije obitelji s djecom, nas 7 za 68€ po danu krajem 6. mjeseca.... vrijedilo svakog eurića jer je sve blizu, vlasnica super, apartmani super opremljeni
MI EVO 4 PUT U HOTELU iNTERNACIONAL U CRIKVENICI I STVARNO SVE POHVALE. dOLJE IMA KRAJ RESTORANA VELIKA SOBA ZA ODMOR S TV TAM SE MIKI IGRAO DOK SE NAJEO MOZE SKAKATI I SIGURNOM JE DOK SMO MI JELI.
Sorry tek sad vidla da su velika slova. I da cijena je pristupacna a i u samom gradu si u centru