-
HITNO- Ukočen vrat, dojim, neofen forte?
Jučer me propuhalo i ukočio mi se vrat, ponovo nakon što je isto bilo prije tjedan dana.
Popodne sam mirovala, navečer popila Lupoce i Normabel, jutros se ne mogu pomaknuti. Naravno da sam na moru, naravno da je nedjelja, naravno da dojim, ali upravo sam popila Neofen Forte jer ne mogu ni zjevnuti niti gutati tekućinu bez jakih bolova.
Jel netko zna koliko je to opasno popiti dok dojim, totalno sam ograničena time što sam na moru i mogu samo na hitnu koja je jako daleko, a blokade su sigurno gore za dijete koje doji nego da popijem ibuprofen???ili???
Curica ima 19 mj. , ali dosta doji, jel bolje da ne doji 1h nakon što sam uzela tabletu pa da se malo izdojim i tek onda joj dam da cica??? Help!!!!
Tako je loše da se samo želim osposobit da se možemo dovesti do Zagreba. Toliko o opuštenom godišnjem.
-
dok se ne javi netko strucniji, po onome sto sam na brzinu prosurfala, kod uzimanja ibuprofena (gledala sam bas za 400mg) nije potrebno prekidati dojenje...
drzim fige da ti tableta pomogne i da se cim prije oporavis ~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
hvala!
-
-
neka te netko izmasira, mozda je misic ostao kontrahiran ili istegnuta tetiva itd.
-
hvala svima.
nakon što je MM malo uspio udahnuti (jer su cure potpuno preuzele vlast) dobro me promasirao i popila sam taj neofen i bolje je. sutra još da preživim put pa će se valda za koji dan smiriti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma