-
upomoć
bok svima imam mali problem,imala sam u dve godine dva spontana i sad sam opet trudna već 11 tjedana i za sad je sa bebom sve ok pijem tablete duphaston i foliacin,sve je ok ali me muči to što svaki dan osjetim bolove nešto kao menstrualni i zna jako zabolit tako da me jako strah
-
Bety, nakon dva spontana koja si prosla normalno je da te je strah.
Ja sam u obje trudnoce, kao i mnoge cure na forumu, u pocetku imala takve bolove, kao menstrualne. A znalo je i jace zaboliti, probosti, zgrciti se i sl. Maternica se siri, radi si mjesta, a to je popraceno tim "cudnim" bolovima. To je moje iskustvo.
Kada ti je sljedeca kontrola? Ako te je jako strah nazovi svog ginekologa i objasni mu sto ti se dogadja, tako ces biti najmirnija.
Sretno!
-
I naravno u svako doba dana i noći možeš doći u rodilište, gdje će te umiriti i reći da je sve u redu, ili ti pomoći ako nije sve u redu. Navikli su oni na trudnice u strahu. Bolje da pitaš nego živiš pod stresom.
Bolovi u trudnoći su normalni, samo zavisi kolikog intenziteta. I ja sam prošla dva spontana a poslije normalne trudnoće. Držim fige da ti bude sve u redu ovoga puta.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma