Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: O mesu - ljepilo za meso i ribu

Datum pristupanja
    May 2006

Početno O mesu - ljepilo za meso i ribu

Na engleski je, ali prilično slikovito. Kod nas sam to vidila uglavnom u obliku salama i ribljih štapića i paniranih oslića, ali sigurno ima još...sjetimo se zajedno!

http://www.youtube.com/watch?v=Ss_b-dRIOOg

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

gledala sam jedan dokumentarac o tome prije 10ak godina i duuuugo sam bila pod dojmom

ufff

mašenka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Nakon tog dokumentarca prije x godina koji puntica spominje, mi smo bili šokirani. Kad smo ispričali prijatelju kuharu (koji btw nije radio u nekom svemirskom restoranu nego najobičnijem, tu u Istri, koji je na glasu još po domaćoj i dobroj klopi)on se nije nimalo iznenadio nego je rekao da to već godinama koriste u restoranu za dobijanje šnicli od kojekakvih ostataka .

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj mašenka prvotno napisa Vidi poruku
    Nakon tog dokumentarca prije x godina koji puntica spominje, mi smo bili šokirani. Kad smo ispričali prijatelju kuharu (koji btw nije radio u nekom svemirskom restoranu nego najobičnijem, tu u Istri, koji je na glasu još po domaćoj i dobroj klopi)on se nije nimalo iznenadio nego je rekao da to već godinama koriste u restoranu za dobijanje šnicli od kojekakvih ostataka .
    ajoj!

Ma izgledalo mi je tako kad bi vidila za Uskrs recimo sve one tone rolane šunke...mislila sam: čemu rolana...ajoj!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Đizas. Ko da nije dosta što se meso jede u daleko pretjeranim količinama... Grozno.
    Posljednje uređivanje od Mojca : 27.09.2011. at 17:35

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

dobro ali sto se ne vidi kod tog mesa kako idu vlakna, tj skuzi se da je od komadica....??

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj BP prvotno napisa Vidi poruku
    dobro ali sto se ne vidi kod tog mesa kako idu vlakna, tj skuzi se da je od komadica....??
    Pa na video zapisu kažu da su probali jedno i drugo, ne vidi se razlika.

a ja ponekad vidim razliku, meso kupujem kod mesara pa tamo vjerujem da toga nema. Ok, meso u supermarketu ne kupujem, al kobasice, šunku, salamu ipak jesam katkad :/ E, sad baš i znam čime je to slijepljeno :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •