Na engleski je, ali prilično slikovito. Kod nas sam to vidila uglavnom u obliku salama i ribljih štapića i paniranih oslića, ali sigurno ima još...sjetimo se zajedno!
http://www.youtube.com/watch?v=Ss_b-dRIOOg
Na engleski je, ali prilično slikovito. Kod nas sam to vidila uglavnom u obliku salama i ribljih štapića i paniranih oslića, ali sigurno ima još...sjetimo se zajedno!
http://www.youtube.com/watch?v=Ss_b-dRIOOg
gledala sam jedan dokumentarac o tome prije 10ak godina i duuuugo sam bila pod dojmom
ufff
Nakon tog dokumentarca prije x godina koji puntica spominje, mi smo bili šokirani. Kad smo ispričali prijatelju kuharu (koji btw nije radio u nekom svemirskom restoranu nego najobičnijem, tu u Istri, koji je na glasu još po domaćoj i dobroj klopi)on se nije nimalo iznenadio nego je rekao da to već godinama koriste u restoranu za dobijanje šnicli od kojekakvih ostataka.
Đizas. Ko da nije dosta što se meso jede u daleko pretjeranim količinama... Grozno.
Posljednje uređivanje od Mojca : 27.09.2011. at 17:35
dobro ali sto se ne vidi kod tog mesa kako idu vlakna, tj skuzi se da je od komadica....??
Pa na video zapisu kažu da su probali jedno i drugo, ne vidi se razlika.
a ja ponekad vidim razliku, meso kupujem kod mesara pa tamo vjerujem da toga nema. Ok, meso u supermarketu ne kupujem, al kobasice, šunku, salamu ipak jesam katkad :/ E, sad baš i znam čime je to slijepljeno :/