Pozdrav svima

evo jedan tata da se malo raspiše i zapita par stvari.

Naime mali nam se rodio 18.06.2011. i to sa 4.720 te 54 cm duzine. Iz bolnice smo išli kod punice (jer je to bilo bez pogovora) i tamo bili 2 tjedna, nakon toga smo "morali" i kod mojih na 2-3 tjedna. NAPOKON smo došli doma prošle nedjelje i sada su se pojavili problemi.

Dakle dok god smo bili kod punice sve je bilo ok, mali se najeo na ciku i zaspao, te najčešće odkrmio čak do 4 sata (HAPPY US) kada smo otišli kod mojih staraca, nakon dan dva prilagodbe došlo je isto do toga, svakih 4 sata kao na alarm. Sve je to bilo super i predivno dok nismo došli doma.

Odmah od prvog dana mali pojede, zaspi na sat vremena, onda se zbudi, pa nešto kao "govori" zatim nakon sat vremena se počne histerično derati, kao kada je gladan, i ne prestaje sve dok ne dobije ciku. I TO NIJE PROBLEM! No sada se dešava kako je prošlo tjedan dana da se to sve promjenilo na još gore.

Sada spava po noći 3 sata i po danu neznam nekih 2 sata sve zbrojeno u ratama po 15-30 min, te traži ciku ( sa histeričnim deranjem) svakih sat vremena.

Žena i ja smo slomljeni od nespavanja (sva sreća da sam na G.O.) i sad se sve više bojimo da to ne padne na to da stalno bude na ciki, jer iskreno bojim se za ženu. Izgleda kao da bude se onesvijestila!

Eto to je to, listam po netu već danima i više ni sam neznam šta tko kome i zašto.

Raspišite se koliko vam volja, poslušat ćemo ama baš sve!

LP