Tako je, jer i sama priprema za odabir sadržaja (ako nećeš koristiti ovaj koji ti ga pakiraju) uključuje vrijeme.
Ali, nekako... veći je gušt, valjda stila uzgajanje vlastitog vrta... pa mi je to kao hobi.
Ja trošim na forumiranje, na news portale ne previše - jer ne mogu naći neki naš normalan da nije ono TBF - prva stranica neke bezvezarije stila *ice* i *ise*, Oscari vešte spadaju pod taj đir, to kupiom novinu dan nakon pa pogledam što je dobro od filmova prema kritičaru ili vidim što pišu neki sa sličnim mi ukusom.
Ali sve skupa je to manje nego navečer, kad bi se trebao kao opustit, a maltretiraju te ovi iz motrišta i sličnih diskusija i onda kad je nažešće - ciao, đaci, laku noć dragi gledatelji, sleep well, a već ti diglo adrenalin a bezveze (jer sve uvijek isti likovi... osim za neke bitne teme di se "isplati nervirat" - tj. ja tu važem cost-benefit nervirancije za sebe).
Cure strankinje, ako ima koji OK eng ili njem za preporučiti za vijesti i ostalo (online tiskovina stila) - javite.