Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
da. meni se čini koji put da sam fakat kao zaostala u nekom prošlom vremenu
volim šaltanje daljinskog, volim reklame za ići na wc volim iznenađenje što danas ima na tv-u pa kao da bingo dobiješ ako je neki dobar film, ili ono razočaranje, danas ama baš ništa nema na tom tv-u. volim sedam i pol i dnevnik. jedva sam se privikla na činjenicu da htv-ov dnevnik u sedam i pol nije jedini dnevnik volim horizonte, volim i te političke emisije, volim vatat kad je koja serija, a sve to možeš skinuti i gledati ko čoek. mm i skida nešto, gledamo tu i tamo neki film, sezone tih serija me čekaju na laptopu, al mi i dalje šaltamo i tako. da, ako ne kupim novi list taj dan, pa makar ga negdje u nekom bircu i prolistala, dobijem poriv ići usred noći na neki kiosk, kao da sam ne znam što propustila.
malo je za zamisliti se, priznajem.
i nije to samo do medija. i u drugim segmentima života me prati
Ma, i ja/mi smo imali te faze, MM pogotovo, ali smo jedne godine shvatili da nam 5 dnevnih novina + TV + internet uopće nije stvorilo dojam odmora, nego nas je umorilo. U stvari, kad shvatiš ili ti nešto rikne od tih uređaja, koja je to ljepota bit bez svega toga pa otvorit knjigu s ipak kvalitetnijim sadržajem od te napolitanke red političkih emsija red zabavnih, red reklama (jer, TV program ti je ruski rulet, šanse da ćeš naletit na nešto dobro što sam ne tražiš ono... kolike su) onda čezneš za tim stanjem. Odlazak na otok uvalu di niti ne dolaze novine, nema kafića, nema samoposluge, nema interneta na jednostavan način, TV-a ima ali ti se, na kraju, ne da palit.... je ono... a biće duhovna obnova za nas neduševne, biće ovo što sad radi Stavros a niko mu ne vjeruje da nije prolupao. to je nešto super, ali moraš to osjetit, da bi vjerovao i da ne bi mislio vidi ovoga što se folira ala Pamela Anderson i western medicine glupoštine.

Znam da ti je teško to sad shvatit kao vid ove ine33 brate mili.. ali eto... ja ti od srca želim nekih 5 dana toga da vidiš kako je to lijepo. Naravno, možda i jesi tip da ti se to ne svidi... ali to je živi gušt, živi gušt i totalni mir, ti gospodar sebe, a ne božanstvo TV kutije koja diktira razočarenja, oduševljenja itd.... a u biti, najčešće tupilo nekakovo ono buljiš, dobro ti je, a na kraju bezveze - mislim, volim i ja Manly man i ostale stvari. ali, u biti - bezveze.