Upala sam sasvim nenamjerno i iskreno protiv svoje volje na prezentaciju Herbalife-a.... Da sad ne duljim upala i eto jbg...
Uglavnom tamo mi je jedna sasvim ok cura objasnjavala kako voce i povrce strasno steti organizmu jer ustvari deblja i umjesto da mrsavimo mi se debljamo! E sad imala bi na tu temu svasta rec al ovo je pristojan portal pa necu
Osim sto savjetuje da 3 puta dnevno uzimam prasak, predlaze da je dam i djetetu, jel, kao jedino s tim dijete moze unijeti potrebnu kolicinu vitamina, proteina i minerala! E sad tu imam sta za rec i iako je ovo pristojan portal malo cu se zaderat
Kako neko ima dovoljno muda reci da je bolje da stavim djetetu prasak nekog farmaceuta (naravno nigdje nije receno koja firma proizvodi i gdje se radi, od cega se sastoji jer to je nebitno), nego da joj uvalim sljivu, breskvu, bananu? PO CIJIOJ JE LOGICI ZDRAVIJE NESTO STO SE PROIZVEDE U TVORNICI NEGO NESTO STO PRIRODA DAJE????????
Sva sreca pa sam ja pametno celjade nedam se zavest ali ima ljudi koji povjeruju da zbilja ovo vrijedi vise. Za sve takve evo ovaj post, nedajte se zavest, ipak u jabuci ima nesto bolje od onog praska jeftinija je i UKUSNIJA i da dijete dobija dovoljnu kolicinu vitamina![]()