Pokazuje rezultate 1 do 50 od 74

Tema: Kiretaža 13+4

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kisica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ljudi moji ja sam luda od boli. Imam osjećaj da ludim iz dana u dan sve više. Jedan tren sam mrtva hladna od svega, drugi tren nemogu prestati plakati. Umorna sam od svega, noćima ne spavam, sanjam djecu, sanjam bebe, budim se, plaćem..ja neznam kuda više ni kako dalje. Zatvorila sam sve rolete, samo da ne vidim nikoga. Imam osjećaj da nikad više neželim van izaći da me nitko ne sretne i nitko ne pita. Imam osjećaj da je sve u meni umrlo, kao da sam potpuno prazna.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj kisica prvotno napisa Vidi poruku
    Ljudi moji ja sam luda od boli. Imam osjećaj da ludim iz dana u dan sve više. Jedan tren sam mrtva hladna od svega, drugi tren nemogu prestati plakati. Umorna sam od svega, noćima ne spavam, sanjam djecu, sanjam bebe, budim se, plaćem..ja neznam kuda više ni kako dalje. Zatvorila sam sve rolete, samo da ne vidim nikoga. Imam osjećaj da nikad više neželim van izaći da me nitko ne sretne i nitko ne pita. Imam osjećaj da je sve u meni umrlo, kao da sam potpuno prazna.
    draga moja, sve je to normalno...tek kad dođeš do dna, onda krene nabolje...
    a što se tiče mama anđela, vjeruj mi da niti jedna od nas to nije nikad pomislila, ali eto ipak nas je snašlo...ja sam sklona vjerovanju da se sve dešava s nekim razlogom...i sve sam više u to uvjerenija s obzirom na to kako su mi se neke stvari posložile u životu...

iva1602 meni su rađeni PHD moje curice kojoj je prestalo kucati srce u 27 tt te posteljice, a pisalo je:
    1.maceratio fetus gradus III (moja anđelica sa histološki izraženim znakovima maceracije (raspadanja) III stupnja)
    2.chorioamnionitis acuta purulenta (osim nekih trenutno nebitnih podataka piše slijedeće: u pregledanim rezovima tkiva posteljice pretežno termninalne korijske resice uz velike količine interviloznog fibrinoida te nešto kalcifikata) - ovo označava te ugruške

sinu je pak rađena obdukcija jer je živio 30 sati te svi oni nazivi na latinskom označavaju nezrelost organa te uslijed toga i kojekakvih krvarenja...on je u 30 tt bio razvijen kao da je u 20 tt, a sve zbog tih ugrušaka zbog kojih nije dobivao dovoljno hrane... (moja mrvica je u 30 tt rođena sa 690 g i 31 cm)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •