Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 53

Tema: anomaly scan kod Harni

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno anomaly scan kod Harni

Naručila sam se na anomalyscan u 12.tjednu , to će biti idući tjedan u poliklinici Harni, zanima me radi li se to vaginalno ili abdominalno? koliko dugo traje pregled? Dobe li se možda sličice sa uzv?

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

I ja! dobijes slicice. Kad uhvati nesto lijepo. Ja sam dobila zadnji put mala stopala. Vaginalan je pregled. Krace zavisno od toga koliko ti beba bude suradivala. Od 15-ak minuta do pola sata.... Nadam se da radis i kombinirani probir. Oni ti sad vade krv tamo i salju u vinogradsku i jave ti rezultate....

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ne radim kombinirani. preskupo mi je malo sad...sve skupa 800 kn . meni je bitan uzv jer mi je beba u prošloj tr.imala fetalni hidrops i cistični higrom i ogromni nuh nabor... a moj socijalni ginić je na godišnjem do 1.9. pa sam se zbog straha naručila kod harni.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

A ok...sretno onda...da sve bude ok Ja sam inače uvijek išla kod dr. Harni, sad sam baš sva jadna što mi je taman na godišnjem kad ja moram ići. A valjda su i drugi doktori tamo ok Znam da ona ima licencu za mjerenje nuhalnog...ne znam kaj je s drugima....ak netko zna više.... kad već dajem tolike novce...da je bar s razlogom..

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ma meni su kod Harnice svi super! Ja sam išla ili kod Harni ili kod Boras i nisam se imala na ništa požaliti! Što se toga tiče-ne morate se bojati

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

mi smo bili kod Harni na anomalyscanu i vaginalni je ultrazvuk
    trajalo oko pola sata, dobili smo dvd sa slikicama i filmicima, ovisi kako uhvati bebicu
    nama je to bilo predivno iskustvo i najbolji pregled u cijeloj trudnoci (ne zbog dvd-a i flimica nego zbog doktorice koja je bila fenomenalna)

Mingola avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

napravila kombinirani probir kod Boras u prvoj trudnoci. jako zadovoljna

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam išla kod dr.Gudelj, svidjela mi se jako, ne znam da li još uvijek tamo radi
    Posljednje uređivanje od rayna : 17.08.2011. at 22:46

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ja se polako spremam na anomaly scan, onaj veliki u 20tt, pa razmišljam kuda ću. Kažete da je kod dr. Harni super?

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

moja šogorica je bila na tom u 20.tjednu i bila je prezadovoljna, dobila je poštom poslije dvd s filmićem i slikama, cijena je bila mislim oko 500 kn prije 2 godine.

ma mene opće ne brinu ti filmići ni niš,samo nek mi kažu da je ovaj put sve u redu!! :/

di_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

koliko košta kod harnice taj anomaly scan u 12 tjednu? tada se mjeri n. nabor ili kasnije?

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

košta 400 kn. samo uzv. kod naručivanja te dr pita želiš li i kombinirani probir,to je vađenje krvi, i to ti je još 400. ako bude trebalo to, tj ako uzv da neke indikacije za kombinirani onda ću ići preko uputnice od socijalnog ginića.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

da tada se mjeri nuhalni, nosna kost i tak... protoci neki...

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Kombinirani probir se placa u vinogradskoj 300 kn. To nema na uputnicu. Ja sam prvi put morala kod harni na uzv, pa drugi dan u vinogradsku vadit krv. Bas sam bila happy drugi put kad su mi rekli da oni izvade krv i nose u vinogradsku...za valjda tih ekstra 100 kn.....Ja u obje trudnoce na mini anomaly scan u 12. Tjednu i anomaly scan u 20. Tjednu kod dr. Harni i jako sam zadovoljna.Sad idem kod dr. Gudelj....

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja ne znam kod koje doktorice idem. samo sam se naručila.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Iva draga sretno na pregledu i da sve bude super ovaj put...

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

iva (znači anomaly i 4d nisu isto ??)

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Pola sata UZV sonda u vagini?! Da li sam to dobro pročitala? Iskreno se nadam da nisam.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Pa mislim da ti s 12 tjedana već može raditi abdominalni uzv, što nije?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj lukab prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo bili kod Harni na anomalyscanu i vaginalni je ultrazvuk
    trajalo oko pola sata, dobili smo dvd sa slikicama i filmicima, ovisi kako uhvati bebicu
    nama je to bilo predivno iskustvo i najbolji pregled u cijeloj trudnoci (ne zbog dvd-a i flimica nego zbog doktorice koja je bila fenomenalna)
    I ja sam mislila da je preko trbuha, ali tu piše vaginalni.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

I? Koja je razlika? Ne kužim...pa uzv stoji onak jedva na ulazu u rodnicu (nije to kao kod lučingera.....)

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Bila sam na kombiniranom probiru u 12 tt kod dr. Boras. Isto sam prezadovoljna i sad planiram ići na anomaly scan oko 20 tt. Doktorica je bila jako strpljiva, odgovarala na sva moja pitanja s kojima sam ju gnjavila. Kad su stigli nalazi od krvi, nazvala me na mobitel i objasnila sve. Kod nje sam bila sveukupno oko 40 min, s tim da je oko 20ak min trajao uzv pregled.

Kod uzv pregleda je prvo pokušala s vaginalnim, ali budući da beba nije bila u dobrom položaju za mjerenja (nije se vidio nuhalni nabor), doktorica je napravila abdomenalni uzv i izvukla sve parametre.

Iva, sretno!

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Je li se dugo čeka na pregled kod dr. Harni? Mi smo, istina, tek u 7 tjednu, ali da znam nazvati na vrijeme

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

mene je naručila za tjedan dana, sigurno bi i prije al je rekla najbolje čekat 12.tjedan za taj anomaly scan. žena je zbilja bila preljubazna preko telefona...

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj iva1602 prvotno napisa Vidi poruku
    mene je naručila za tjedan dana, sigurno bi i prije al je rekla najbolje čekat 12.tjedan za taj anomaly scan. žena je zbilja bila preljubazna preko telefona...
    hvala

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Iva kad je pregled,kako si nam ti?

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

sutra navečer.... kako sam? ne znam ni sama užasno me strah..... uopće se ne veselim pregledu. teško je.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Joj draga znam kako ti je,ali ja vjerujem,citaj znam,da ce sve biti ok ovaj put,smiri se i pokusaj biti pozitivna i vjeruj u sebe i svoju bebu,citaj nesta ili idi u setnju radi sve da skrenes misli
    zelim ti punooo srece na pregledu i da nam se javis sa najljepsim vijestima(uh ja sam bas nestrpljiva )

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Sretno, Iva!!! Bit će to sve ok!!!

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ja bila. Sve super! Beba se naspavala na pregledu Nevjerojatno je kako se vidi u tom 12. tjednu. Ma baš je bilo prelijepo. Dr. Gudelj mi se sviđa više od dr. Harni. Krasna je...
    i nalaz kombiniranog probira je ok. Zvali su me drugi dan...šalju mi nalaze poštom..

MASLINA 1973 - kod dr. Harni se čeka nekoliko tjedana, vjerujem da je kod drugih dr. manja gužva.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

andiko kad si bila? ja sam dobila termin navečer, ne znam koja dr.će mi biti.... jesi dobila slikice? spol je još nemoguće vidjet jel da?

joj samo nek je nuhalni nabor ok i svi parametri....izludjet ću (((

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

e i još nešto...da uzmem suknju na pregled? ili imaju oni nešto tam tipa one papirnate suknje? ja obično vučem suknju sa sobom kod ginića

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Mene ti suknje ne opterećuju...nakon dva krvava poroda Bio je i MM sa mnom. SVaki put, pa i ovaj. Ako ti može muž, nek ide s tobom.... To je i za njih posebno iskustvo.

Ne, spolni organi se tek razvijaju. To ti ne može reći. Gleda ti nuhalni nabor, mjeri glavicu, trbuščić i femur (natkoljenična kost). Krvne žile (trebaju biti dvije arterije...jel down djeca imaju jednu...ili nešto slično..), scre, bubrege, mokračni mjehur, kralježnicu. Dobiješ slikice.. Prekrasno se sve vidi, vidjet ćeš. Meni je drugi sin bio veća fora, jer je toliko plivao i bacakao se, da ga je bilo užitak gledat. Ovaj je izgleda spavalica kao moj prvi sin...

Ja sam ti bila u pon. Vadili su mi krv za kominirani i zvali me drugi dan da su rezultati ok.

Eto...ak te još kaj zanima, samo pitaj.. Puno sreće!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Iva1602 sretno danas, bit će sve ok.
    Ja sam mini anomaly scan napravila poslije podne kod dr. Silve Babić (privatna ordinacija i izvrsna liječnica), a krv sljedeće jutro vadila u Poliklinici Sunce.
    Vaginalni pregled je i traje sigurno 20-ak minuta. Nalazi su bili gotovi isti dan.

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj rayna prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam išla kod dr.Gudelj, svidjela mi se jako, ne znam da li još uvijek tamo radi
    dr.Maja Gudelj još radi u poliklinici Harni

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

iva sve će biti dobro

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

iva, jel sve ok s bebicom?

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

HEJ navečer tek idem... u pola 8 sam naručena....

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

pratim temu...iva1602 pratila si temu koju sam otvorila za prijateljicu i bila si podrška...pa da i ja tebi dam podršku i uvjerena sam i sigurna da će ovaj puta biti sve uredu....drži se i pokušaj se smiriti iako nije lako

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Iva1602 - sretno, sretno, sretno!!!
    I javi nam večeras sretne i vesele vijesti

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

hvala cure... javit ću se.... danas mi je tako loše,. cijelo jutro glavobolja i povraćanje ...

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Smiri se i ne brini se! Bit će to sve ok! Mislim na tebe cijeli dan!

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ivaaaaaaaaaaaaaaa, odmah se javi čim dođeš kući!!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

evo me sve je S U P E R !!!!!

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Jako mi je drago!

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Super! Čitala sam temu od početka, baš mi je drago da je sve ok!

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Rekla sam ti da će sve biti OK!!! Baš mi je drago!!! Sada uživaj u trudnoći i nemoj se više brinuti!!!

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

super...sad se opusti i uživaj!

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

jučer me strašno boljela glava pa nisam mogla tipkat puno..uglavnom bila sam kod dr.Boras, jako ljubazna i simpatična ginekologica, lijepo smo popričale i onda na uzv... bebica je bila malo nestašna pa nije htjela baš sve pokazat, malo smo ju gledale preko vaginalnog, malo preko abdominalnog uzv... uglavnom nuhalni je 1,3mm, mozak se uredno razvija, mjehur isto, protoci kroz ductus venosus uredni.... ma ona kaže da je sve savršeno.... Neko je vrijeme beba imala i palac u ustima. spol se još ne vidi... imam nekak feeling da je dečko ne znam zašto.

uglavnom svakome bi preporučila polikliniku Harni, ugodan ambijent, klimatizirano, čisto i uredno a osoblje jako jako ljubazno, ići ću opet u 20.tj tamo... kad bi oni izdavali uputnice i recepte sigurno bi vodila tamo trudnoću,ovak mi se neda hodat na 2 mjesta.

meni je još uvijek jako jako zlo, jučer sam cijeli dan povraćala, i u autu dok me muž vozio na pregled i s pregleda, katastrofa....

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

za bebicu...neizmjerno mi je drago da je sve ok....a mučnine i povraćanje ..dobra vijest je da će i to proći...

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •