Noćas u 1.50 rodila nam se naša mala Nora, 52 duga i 3400 teška. Sve je prošlo brzinski i kako treba ! Seko moja ljubim vas !!!![]()
Noćas u 1.50 rodila nam se naša mala Nora, 52 duga i 3400 teška. Sve je prošlo brzinski i kako treba ! Seko moja ljubim vas !!!![]()
Čestitam mami i tati na princezi!!!!!!!!!!!!
Nora, dobro nam došla!!!!
Čestitam na curici prekrasnog imena! I čestitke tati na dalekom moru!
Čestitam ponosnim roditeljima i Nori želim srdačnu dobrodošlicu![]()
Cestitam...![]()
Cestitke od srca mami, tati a i tetki!
Dobro nam dosla Nora!![]()
cestitamo od srca ponosnim roditeljima i tetki, a Nori zelimo dobrodoslicu![]()
Dobro nam dosla Nora![]()
Neka mama ostane i dalje skulirana
I tetki cestitke naravno!
Bravo!!!! Čestitke Norici, neka je prate zdravlje, radost i ljubav! Mami i tati, i tetkici, naravno, puno pusa!
Evo naaaas!!!!!Hvala svima na cestitkama,tetka je stvarno jedva docekala ovaj dan....
Jos sam u transu,gledam di mi je stomak nestao,pogled u lijevo na kauc dava odgovor....
Kad stignem ide detaljna prica sa poroda,samo cu rec da sam rodila kroz 1h40 min od dolaska u bolnicu!
Doma odradila 5h nepravilnih trudova...zapisivam ja i zapisivam i govorim:ma nije to to,nisu pravilni em ne boli tako jako...
I onda pljus...ode plodna voda po kaucu...svekar vozi,ja ozada jaucem i vrrrum u bolnicu (dakle Beti i ostale zabrinute nisam sama vozila na kraju,LOL)....babica kaze:ma vidi je,dosla rodit na nogama,brzo u radjaonu....plan poroda docekan sa podsmjehom ali me pipli nisu,doma sam bice 7x isla na wc kroz trudove tako da sam se sama ocistila....imam 2 povrsinska savica i to je to....
Beti, tatica je izgubljen u vremenu i prostoru (doslovno,ha ha)...moro je tratat cijelu posadu broda,hi hi...jos mu info nije sjeo,sad cekam kad ce doc na skype da vidi svoju curu...
zasad skulirana, čestitam od srca i želim dobrodošlicu maloj Nori!![]()
Kako mi je drago da je tako prošlo. Vidiš da nije to ništa... roditi, pih, peace of cake!
A vožnja i trudovi? Da ne kažem: rekla sam ti...Za drugi put znaš i za savjete drugima davati isto sad znaš.
I- blaženi Skype!
Last edited by Beti3; 12.08.2011 at 22:51.