Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Gdje otići na hitnu- dermatolog

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Gdje otići na hitnu- dermatolog

Kao sto naslov kaže, gdje otići dermatologu ( nismo iz Zg-a, ali smo tu trenutno)?Malom se pojavio neki osip koji se polako širi

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa idi na zaraznu, na Zvijezdu
    lako će te oni preusmjeriti ako je dermatološki

ili ih prvo nazovi i pitaj; jako su ljubazni i daju puno informacija telefonski

ellica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Zagrepčani idu na šalatu,a sad ne znam kamo kad nisi iz zgb.ali moj savjet ti je da odeš na zaraznu primit će te s djetetom sigurno.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

i ja se slažem, prvo zarazna, a onda šalata

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

odi na zaraznu

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Hvala na info, bili na zaraznoj. Iako nam je liječnik rekao da se na zaraznu ide samo ako se uz osip ima i npr. Temperatura, proljev ili se povraca, a ako je samo osip onda na Salatu

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ajd dobro je i to znat

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

molim za informaciju:
    bebačica mi ima osip i pedijatrica kaže da ako ne bude bolje da odemo na hitnu dermatologiju. navodno na šalati više nema dežurstva i rečeno nam je da u tom slučaju odemo na rebro.
    pošto do sada imam iskustva šetkanja uokolo od strane doktora s hitne, ne želim to prolaziti s malom bebom, pa molim ako netko zna gdje će nas sigurno primiti da napiše, bila bi jako zahvalna.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mi smo zbog osipa prije dvije godine otisli na rebro, obradili nas i poslali odmah na salatu.Dosli tamo, cekaona prazna, udemo u ordinaciju i doktorica se izvice na mene da jesam normalna i sta su umisljam dolaziti nenarucena. Ja joj govorim da se dijete 3 dana prije osulo cijelo i da uopce ne spava vec se grebe po cijelu noc do krvi a ona mi preko stola na pod baci letak da nek joj kupim exomegu i dodem kad se narucim. Mi u to vrijeme nismo zivjeli u zg pa da sam mogla otici svom pedijatru, sto sam joj i objasnila, no otresito je rekla da to nije hitan slucaj, a dijete se izgrebalo do krvi i bilo osuto od glave do pete.
    Posljednje uređivanje od mitovski : 18.02.2013. at 21:32

bodo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Ayan prvotno napisa Vidi poruku
    molim za informaciju:
    bebačica mi ima osip i pedijatrica kaže da ako ne bude bolje da odemo na hitnu dermatologiju. navodno na šalati više nema dežurstva i rečeno nam je da u tom slučaju odemo na rebro.
    pošto do sada imam iskustva šetkanja uokolo od strane doktora s hitne, ne želim to prolaziti s malom bebom, pa molim ako netko zna gdje će nas sigurno primiti da napiše, bila bi jako zahvalna.
    Istina je, Šalata više nema dežurnu dermatološku amb. i jedina solucija je Rebro.
    Sretno, da se osip povuče i da ipak ne morate na hitnu
    Posljednje uređivanje od bodo : 18.02.2013. at 22:54

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

hvala na pomoći, dobili smo kapi koje mala uzima i danas mi se čini bolje, makar joj je koža još crvena.
    znači zlu ne trebalo, rebro je nadležno za ovakve probleme.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

fenistil?to vam je dala pedijatrica.

nisam skužila kolko je dete staro

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

fenistil?to vam je dala pedijatrica.

nisam skužila kolko je dete staro, tj. skužila sam da je jako malo ( jel da), hajde vidi možda joj nekaj smeta kod mlijeka pa malo pripazi na hranu, i svakako se naruči u recimo Klaićevu kod dermatologa

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

da fenistil, ali u manjoj dozi nego što treba jer se mala stvarno jako osula.
    pretpostavlja da je osip dobila zato jer sam bolesna pa sam popila čaj s limunom i medom (tuka), i nakon toga je dobila osip po trupu i guzi.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

svakak se naruči kod dermatologa( termin se čeka cca mjesec dana u klaićevoj) dete ti je alergičar, pripazi na hranu koju uzimaš, najbolje neke stvari koje su jaako alergene odmah izbaciti iz tvoje prehrane. Kad ćešraditi dohranu itekako ćeš morati paziti kaj i kolko jede.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 19.02.2013. at 12:19

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •