Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Poslije hiperstimulacije

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno Poslije hiperstimulacije

Pozdrav svima,
    nisam nigdje pronašla otvorenu temu gdje bi mogle iznjeti svoja iskustva nakon hiperstimulacija. Naime, moj prvi IVF u 4.mjesecu je rezultirao hiperstimulacijom. Zbog relativno jake reakcije sam jutro nakon štoperice išla na punktiranje jednog jajnika (kako bi organizmu olakšali), a drugo jutro nakon štoperice na aspiraciju jajnih stanica. Rezultat je bio: 2 emb vračena 5 dan, dvije bete super, treća koma.
    Od tada su mi se poremetili ciklusi, imam ciste iako nisam sklona cistama, jajnici mi ne stavraju folikule koji bi se dali iskoristiti za IVF u prirodnom ciklusu (bez lijekova). Znam da nije prošlo puno vremena, ali me ipak interesira šta je slijedilo nakon vaših hiperstimulacija? Kada su vam jajnici povratili funkciju? Nakon koliko ste krenule u ponovne postupke i koji su to postupci bili?
    Hvala savima
    Pozz

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

[QUOTE=Smarta;1938677]Pozdrav svima,
    nisam nigdje pronašla otvorenu temu gdje bi mogle iznjeti svoja iskustva nakon hiperstimulacija. Naime, moj prvi IVF u 4.mjesecu je rezultirao hiperstimulacijom. Zbog relativno jake reakcije sam jutro nakon štoperice išla na punktiranje jednog jajnika (kako bi organizmu olakšali), a drugo jutro nakon štoperice na aspiraciju jajnih stanica. Rezultat je bio: 2 emb vračena 5 dan, dvije bete super, treća koma.
    Od tada su mi se poremetili ciklusi, imam ciste iako nisam sklona cistama, jajnici mi ne stavraju folikule koji bi se dali iskoristiti za IVF u prirodnom ciklusu (bez lijekova). Znam da nije prošlo puno vremena, ali me ipak interesira šta je slijedilo nakon vaših hiperstimulacija? Kada su vam jajnici povratili funkciju? Nakon koliko ste krenule u ponovne postupke i koji su to postupci bili?

Hvala savima
    Pozz[/QUOTE

hej pa evo da ti ja kažem svoje iskustvo,u 1mj sam bila na stimulaciji i reagirala sam jako burno,26 stanica,al i kak se meni pogoršavalo,poslije punkcije,ja sam ostala u bolnici,a 3 embrija su se zamrzla,nakon 2tj bolnice i nakon Dabrostona sam dobila ali bilo je jako bolno,što od punkcije,što od hiperstimulacije.Kada sam 2x dobila išli smo na FET ali ništa,mjesecima nakon hiperstimulacije sam imala jake bolove,povećane jajnike,ciste,okrenut jajnik i sad u 9mj se spremam na pregled,ali ako to ima veze sa hiperstimulacijom ja svaki mjesec imam uredne cikluse što nisam imala godinama,što se daljnih postupaka tiče mene sad čekaju 15 zamrznutih stanica

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

slatkica, hvla ti na odgovoru. Gdje si ti bila u postupku?

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Smarta prvotno napisa Vidi poruku
    slatkica, hvla ti na odgovoru. Gdje si ti bila u postupku?
    u vinogradskoj

LaFolie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ja sam imala pre 6 meseci hiperstmulaciju (imam 27 godina, tada sam imala 26, primila sam 22 menopura ukupno, dug protokol) i nakon aspiracije JC (17jc) danima nisam mogla ni do toaleta da odem, stomak mi je bio ogroman a jajnici bolni. Na UZ se videlo dosta slobodne tecnosti.
    Nakon prvog ciklusa mi je bilo malo bolje, a vec za mesec dana sam isla na aerobik.
    janici su me boleli mesecima (ako naglo sednem, za vreme odnosa) ali kada sam se opredelila za drugu kliniku i novi pokusaj, uveli su mi mikroginon, i bukvalno su mi se tada sredili jajnici.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •