Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Kako protiv zutih mrava?

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno Kako protiv zutih mrava?

Svuda su! Marsiraju u koloni po jedan po kupatilu, izviruju iz spajza, setaju po trpezarijskom stolu. Postoji li neki prirodni "odbijac' za ove moje, silom prilika stecene kucne ljubimce?[/b]

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Jednostavno spremi svu hranu u frižider, uključujući i kruh. Moja sveki ih se tako riješila.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ili uzmi nešto najjače, recimo biokil. Ne moraš ih trovati, samo pošpricaj mjesta na kojima "izviru", nakon nešto vremena će otići negdje drugdje.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Nama je zute mrave iz stana istjerao rat. Prije toga smo pokusavali sve moguce i nemoguce (prirodno i umjetno). Jedino u stan nismo doveli mravojeda. No, kad je rat poceo oni su se jednostavno odselili iz nase zgrade... Ovu metodu unistavanja te gamadi ipak nikom ne bih preporucila jer ima nekih drugih nezeljenih posljedica(progonstvo, unisten stan...).
    Zuti mravi mogu prouzrociti prilicno nevolja. Kad sam bila mala mojoj mami su izgrizli rupu na haljini, a ona mislila da sam ju ja prosjekla skarama. Sva sreca pa joj je susjeda ispricala kako su njoj pojeli najlonke inace bih vjerojatno ostala trajno osumnjicena za prorezivanje haljine. Ako ih imas puno s vremena na vrijeme zaviri po ormarima jer se znaju naseliti u odjecu.

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Mravojeda nemam gde da nabavim. A ratova nam je, cini mi se, bilo i previse...
    Juce sam, sasvim slucajno, u zaru koriscenja octa kao omeksivaca prosula malo i na ves masinu. Danas vise nema mrava na njoj! A to im je bila omiljena staza za setnju. Mozda carobno sirce resi i ovaj problem?

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Juce sam, sasvim slucajno, u zaru koriscenja octa kao omeksivaca prosula malo i na ves masinu. Danas vise nema mrava na njoj! A to im je bila omiljena staza za setnju. Mozda carobno sirce resi i ovaj problem?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ja sam se prošlo proljeće borila sa mravima svim mogućim sredstvima i nisu dolazili na hranu jer su bili u kupaonici i dječjoj sobi,špricala i prahala sa svim nakon 2 mjeseca živciranja i truda pozvala privatno deratizatore došao tip ispitao me kakvi mravi kako se kreću kuda se kreću...posprejao i NIKAD više nisam vidjela niti jednog mrava.Platila sam mu 100 kn a puno više sam potrošila na razne raidove i ne znam što još

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ne znam sta se ovo desava. Meni ne stigne obavestenje da je poruka poslata. Molim moderatora da izbrise visak poruka.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •