Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2214

Tema: Krše li žene rađanjem kod kuće prava djece?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Pa netko je napisao da zna malo više o cijeloj priči i da se žena ponašala bahato.
    A to mi se baš lijepo slaže uz cijelu priču oko odbijanja pregleda.
    Vidiš kako svi krojimo priču kako nama više odgovara

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Pcelica Mara prvotno napisa Vidi poruku
    Pa netko je napisao da zna malo više o cijeloj priči i da se žena ponašala bahato.
    To ćak ne piše u novinama nego je netko napisao reklakazala informaciju. Ali pretpostavljam da žena koja se usudi roditi doma i onda dođe sa bebom na pregled u bolnicu (koja ima i rodilište), te odbije ginekološki pregled u svrhu dokazivanja majčinstva- za medicinsko osoblje jest sigurno bahata i drska (prema interpretacijama) i svakako joj treba pozvati policiju i socijalnu službu, jer ispravno je sumnjati ,
    a i upotrebiti sve što je u nečijoj moći da se dokaže da se treba slijediti pravila.
    Posljednje uređivanje od sirius : 09.08.2011. at 22:36

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Pcelica Mara prvotno napisa Vidi poruku
    sto je u biti bahato ponasanje u ovoj kombinaciji?

pa meni ovdje doktor prvo mora objasniti kompletnu proceduru pregleda kroz koji trebam proci i onda se ja sa tim slozim ili ne pa ako mi ne odgovara onda on mora ponuditi alternativu

njegova placa ide iz mojeg dzepa i suludo je da se ponasaju ko da je u igri koncentracioni logor i komandiraju ljudima sto god im padne na pamet

ja sam klijent on prodaje uslugu

to je ko da mi u restoranu odredjuje sto cu jesti ili u ducanu sto cu kupiti

a da ne velim koliko moraju objasnjavati kad su djeca u pitanju

i gle cuda, u nl je porod kod kuce rutina jer trudnocu i porod ne vode ko bolest. statisticki gledano zdravstvo tu stedi jako puno. nakon poroda u bolnici ides doma taj tren, cim se otusiras (naravno da zadrze ako nesto nije ok) i poslje ti doma 7 dana dolazi sestra pomagati oko djeteta i po kuci

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku
    nakon poroda u bolnici ides doma taj tren, cim se otusiras (naravno da zadrze ako nesto nije ok) i poslje ti doma 7 dana dolazi sestra pomagati oko djeteta i po kuci
    Meni se ovo jako sviđa. Puno više od ovog falšeg rooming ina kojeg imaju neka naša rodilišta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •