Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2214

Tema: Krše li žene rađanjem kod kuće prava djece?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj blackberry prvotno napisa Vidi poruku
    kako ne mogu? ako su zvali policiju i socijanu...još da je otišla kući...super bi bilo...
    Ne.
    Doktori ju ne mogu prisiliti na hospitalizaciju.
    Kao što junisu niti mogli prisiliti na porod u bolnici.
    Policiju i socijalnu službu su s pravom pozvali.

A onaj koji je tebi izdao potvrdu da si majka svog drugog djeteta je pogriješio ako ju je izdao samo na temelju tvoje izjave.

Osoblje foruma blackberry avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Ne.
    Doktori ju ne mogu prisiliti na hospitalizaciju.
    Kao što junisu niti mogli prisiliti na porod u bolnici.
    Policiju i socijalnu službu su s pravom pozvali.

A onaj koji je tebi izdao potvrdu da si majka svog drugog djeteta je pogriješio ako ju je izdao samo na temelju tvoje izjave.
    znači, mogla je komotno otić? sa bebom? bez bebe? ništa više ne razumijem.
    a moje dijete mi nisu potvrdili..jel...na temelju moje izjave...već na temelju dokumentacije o trudnoći, pregleda pedijatra po porodu...kojemu očigledno niam bila sumnjiva pa nije pozvao policiju i socijalnu...

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj blackberry prvotno napisa Vidi poruku
    1.... znači, mogla je komotno otić? sa bebom? bez bebe? ništa više ne razumijem.
    2..... a moje dijete mi nisu potvrdili..jel...na temelju moje izjave...već na temelju dokumentacije o trudnoći, pregleda pedijatra po porodu...kojemu očigledno niam bila sumnjiva pa nije pozvao policiju i socijalnu...
    1... Iz članka ne možemo ni ti ni ja znati je li mogla.
    Ali znam da ako nije mogla odšetati s djetetom, doktori nisu ti koji su ju zaključali, sakrili dijete ili se legli na vrata da žena ne može izaći.

2... ako je pedijatar pregledao tvoje dijete odmah nakon poroda i odredio Apgar po porodu, nije imao razloga sumnjati, ali ako si mu dijete donijela nekoliko dana nakon poroda, trebao je sumnjati.

Osoblje foruma blackberry avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    1... Iz članka ne možemo ni ti ni ja znati je li mogla.
    Ali znam da ako nije mogla odšetati s djetetom, doktori nisu ti koji su ju zaključali, sakrili dijete ili se legli na vrata da žena ne može izaći.

2... ako je pedijatar pregledao tvoje dijete odmah nakon poroda i odredio Apgar po porodu, nije imao razloga sumnjati, ali ako si mu dijete donijela nekoliko dana nakon poroda, trebao je sumnjati.
    govorim da zakon ostavlja prostor u kojem ta sumnja postaje subjektivna. to je problem. nije pedijatar tu da utvrđuje moje majčinstvo, već da se skrbi o zdravlju djeteta. majčinstvo se utvrđuje na temelju nekog drugog zakona i u nekim drugim institucijama. treba definirati točno što i kako treba, a ne da se sumnja javlja jer je nekome eto baš danas loš dan.
    i malo je bez veze toliko pimplati o majčinstvu i utvrđivanju istog...a za oca je dovoljna samo izjava ili potpis. ma dajte...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •