Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
meni je zanimljiva jedna stvar-jeli netko od vas rađao duže do par sati i koliko je od toga vremena-u bolnici-proveo sam, tj.sama (ako ste bile bez pratnje)?
ja sam imala trudove 17 sati

prvo sam se bacakala po kadi ali kako se nisam otvarala morala sam van

u biti su me ostavili na miru, ali imas gumb pa zoves ako hoces nesto

mats je bio samnom ali je morao ici kuci setati martu (psa) pa se vracao

kad sam izasla iz kade i dalje se nisam otvarala pa su nakon 12 sati rekli da je indikacija za carski i onako uplasenu i uspanicarenu (sve procitano sam zaboravila ko da sam pala sa marsa) i pristala na busenje vodenjaka, poslje i na epi koja se nije primila

ostavljali su nas same, dolazili kad sam zvonila i na kraju kad sam imala trudove na svakih 30 sekundi rekla sam ima da me strah i da ostanu i onda mi je dosao cijeli tim, doktorica, babica i medicinski brat koji me skupa sa matsom podizao za tiskanje

ja sam imala cijeli tim i radjala u apartmanu di je jedinica za reanimaciju jer je sebastianu u prednatalnoj dijagnostici bio nadjen marker kromosom pa kako nema dovoljno podataka o mogucim komplikacijama preporucili su porod u bolnici i bila je sa nama cijela ekipa

na normalom podoru je samo babica ali imas pravo radjati i sama. i u bolnici i kod kuce

ideja je da ces se lakse skoncentrirati na trudove ako imas mira i privatnosti

svaka je rodilja u odvojenom apartmanu ali prate na monitorima