-
Manuela, je si li ti inače tako doslovna osoba?! Tuđe iskustvo PKK koje intuitivno osjećamo kao nešto svoje, dovoljan je razlog da povjerujemo da je to ZA NAS, za mene, bolje - stvari se tako i biraju u životu: procjenama, promišljanjem i informiranjem. Nisam morala probati biti s nekoliko muškaraca da bih znala da je moj muž bolji od njih prije nego sam i bila s njime, postoje drugi parametri prema kojima katkad odredimo da je nešto bolje od nečega drugoga i prema kojima sam ja odredila da je on TAJ!
Možeš cjepidlačiti jer doslovno, naravno, ne mogu tvrditi da je PPK doista bolji, ako uzimaš kao jedino mjerodavno moje iskustvo, ali ne može nikako biti gori od poroda u rodilištu jer doma bi sa mnom bila primalja koja me ne bi ometala, a osigurala bi da se osjećam sigurnom, mogla bih neometano šetati od prostorije do prostorije, naslanjati se na namještaj koji i kad želim, tuširati se ili ne, dugo ili kratko...i najbitnije ne slušati nebitne komentare, znači mogla bih biti u miri i najbitnije ne bih se razdvajala od svoje obitelji: milina!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma